Çözüldü✓ XFX RX6700XT DEGERLER İYİ Mİ?

Hiç açılmamışsa test edip riske girerek alabilirsiniz ama sanki şahsi kullanıcıdan daha uyguna da bulursunuz ya.
Hocam piyasaya bişey oldu galiba ben arayışa cikinca 12 k altina dusmuyolar hergun fiyat artıyor anlamadım ben bu işi

Hocam piyasaya bişey oldu galiba ben arayışa cikinca 12 k altina dusmuyolar hergun fiyat artıyor anlamadım ben bu işi
Evet yeni kartlar 20k dan başlayınca insanlarda vrami yüksek diğer eski kartlara yöneldi piyasada bu hale geldi.

geçenlerde temiz bakımlı 6800xt'yi 9K'ya aldım biraz uğraşırsanız bulunuyor ama tabi param güvendeli referans şartsa bulmanız 10 kat daha zor şimdiden diyeyim

6700xt 8 üstü etmeyecek bir kart şuan fiyatı gereksiz şişik

geçenlerde temiz bakımlı 6800xt'yi 9K'ya aldım biraz uğraşırsanız bulunuyor ama tabi param güvendeli referans şartsa bulmanız 10 kat daha zor şimdiden diyeyim

hocam şuan 6800 ve xt bakıyorum uçuyo resmen fiyatları 15 16k lara koyanlar var soğudum resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6700xtleri temiz diye 10 11k yazıyolar

hocam şuan 6800 ve xt bakıyorum uçuyo resmen fiyatları 15 16k lara koyanlar var soğudum resmen

6700xtleri temiz diye 10 11k yazıyolar
6700xt geçen 8K'ya sattım asus dual o fiyatlara asla ama asla alınmaz 6800xt bulunur 11 12K'ya RAHATÇA uğraşsan acil paraya ihtiyacı olanlardan 9-10a bile bulunuyor dediğim gibi

büyük şehirlerde akrabanız varsa oralara bakın küçük şehir+elden imkansız gibi

1759434151102.webp

istanbul güngörende örneğin bunu test ettirip alınabilir 9a

6700xt geçen 8K'ya sattım asus dual o fiyatlara asla ama asla alınmaz 6800xt bulunur 11 12K'ya RAHATÇA uğraşsan acil paraya ihtiyacı olanlardan 9-10a bile bulunuyor dediğim gibi

büyük şehirlerde akrabanız varsa oralara bakın küçük şehir+elden imkansız gibi

Alıntıyı görüntüle
istanbul güngörende örneğin bunu test ettirip alınabilir 9a
hocam işte malesef b.sehirde değilim ya mecbur ref yada pg ye güvenip almam gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,964
Üyeler
184,089
Son üye
zekyy
Geri