Reyconjeff
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 314
Arkadaşlar mic ve kablosuz kulaküstü kulaklık arıyorum var mı tavsiye amazon depodan uygun fiyatlı
Normalde kargoya verilince fatura kesilmiş oluyordu ondan sordum ilginçDün sordum 1 hafta 10 güne fatura kesilecek dedi faturasız ürün satamazlar ne olursa olsun vergi kaçırmaya giriyor şikayet ederseniz yüklü ceza yerler
iyi iyi hayırlı olsunKutu acayip tozlu açılmamış gibi görünüyor.
ah be benim de alasım vardı ho kral yetişemedikKutu acayip tozlu açılmamış gibi görünüyor.
İçi nasılKutu acayip tozlu açılmamış gibi görünüyor.
Arctis Nova 7'nin mikrofonundan iyi midir ki
Kısmet hocam benimde ihtiyacım vardı denk geldiah be benim de alasım vardı ho kral yetişemedik
değil hacım bende de varda 1500e aldım ben çinden aldığım markasız fifine daha iyi kaliteli ses veriyor bundan birde kablo kısa engel oluyorArctis Nova 7'nin mikrofonundan iyi midir ki
Açınca atarım hocam biraz işlerim varİçi nasıl
Kutu acayip tozlu açılmamış gibi görünüyor.
Arkadaşlar mic ve kablosuz kulaküstü kulaklık arıyorum var mı tavsiye amazon depodan uygun fiyatlı
Aynen az önce baktım dandik bir mikrofon çokta avantajı yok 2200₺ sıfırının beyazıdeğil hacım bende de varda 1500e aldım ben çinden aldığım markasız fifine daha iyi kaliteli ses veriyor bundan birde kablo kısa engel oluyor
Aynen öyle hocam açınca bakacağım kutu kapalı gibi duruyor içi ne alemde acabaKullanıldıysa zaten üzerinde termal macun kalmamıştır.