Metal üstünde çizik ve kararma yazıyor açıklamasında ona göre karar verinAlınır mı
Metal üstünde çizik ve kararma yazıyor açıklamasında ona göre karar verinAlınır mı
Hocam yd kendim x7 pro kullanıyorum o cihazdan daha iyi sanırım. Yani bence çok bir al benisi yok. 13 k ya aldım bunu.F6 Pro 1 sene öncenin amiral gemisi, X5 Pro 5G den geçicem tabi temiz gelirse cihaz aksi halde iadeye gönderirim zaten ciddi bir sorunu varsa.
Bir de sarı siteden kontrol ettim, 19 20 bandına yurt dışı olanlar satılıyor, bir tane 2 senelik var 22.5a satıyor.
Corsair de ne bileyim piyasa fiyatının yarısının da altına denk geliyor diye görmek adına sipariş ettim en azından pişman olmayayım kaçırırsam diye, bir de kutu içeriğinden argb ve fan kontrol modülü çıkıyormuş Corsair in, bir bakıma da bunun içinde aldım diyebilirim. Kasamdaki modül çok kıytırık aldığımda da bozuktu yenisini göndericekler ama beş para etmez herkesin kasasında bozuluyormuş sürekli.
Eksik bir şey çıkarsa kutu içeriklerinden direk iade zaten sorgusuz![]()
Babası olan 170Hz'lik VG27AQ1A modelini kullanıyordum, bu onun da üst modeli, memnun kalacaksınız.6350'ye geliyor hocam bana çok uygun gibi geldi, çektim bi tane hayırlısı.
Ya benimki iptal olmuştu bunu bekliyordum kim çekti çıksın ortayaTaptaze geldi ama Durumu İyi yazıyor alacak arkadaşlar dikkat etsin
Alıntıyı görüntüle
Sizin fikriniz nedir hocamMetal üstünde çizik ve kararma yazıyor açıklamasında ona göre karar verin
Sorunsuz gelirse inşallah hocam, teşekkürlerBabası olan 170Hz'lik VG27AQ1A modelini kullanıyordum, bu onun da üst modeli, memnun kalacaksınız.
280mm 360 değil bayadır da stokta alan yokCorsair iCUE H115i Elite CAPELLIX XT CPU Sıvı Soğutucu
3.071,54 TL
Corsair iCUE H115i Elite CAPELLIX XT CPU Sıvı Soğutucu - İki Fan AF140 RGB Elite - 280 mm Radyatör - Intel® LGA 1700, 1200, 115X, 2066, AMD® AM5, AM4 - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair iCUE H115i Elite CAPELLIX XT CPU Sıvı Soğutucu - İki Fan AF140 RGB Elite - 280 mm Radyatör - Intel® LGA 1700, 1200, 115X, 2066, AMD® AM5, AM4 - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hayırlı olsunSorunsuz gelirse inşallah hocam, teşekkürler