Öneri Hangisini almalıyım?

83JE00LDTR-07 daha iyi olur ilerleyen zamanlarda python vb dillerle proje geliştirirken ram ve ekran kartı ihtiyacı doğacaktır

83JE00LDTR-07 daha iyi olur ilerleyen zamanlarda python vb dillerle proje geliştirirken ram ve ekran kartı ihtiyacı doğacaktır
Merhaba tesekkurler oncelikle gptye sorduğumda loq modelinden cogu kullanıcının fan sesi ve ısınma konusunda sikayetci olduğunu belirtti legionun bu konuda çok daha iyi olduğunu söyledi ben fan sesinden cok rahatsız olan biriyim sizin fikriniz ne olur bu konuda?

Hangi laptop markasını alırsanız alın bu bölümde gerçekleştireceğiniz projelerde, oynayacağınız o oyunlarda o fan mutlaka sesli çalışacaktır :/ Ben şu an macbook bilgisayarımda bile Mobil uygulama testlerimde Android Eulatör + IOS Emulatör açıyorum ısınması/fan sesi doğası gereği oluyor
Hindu bir arkadaş bu modelden incelemiş belki fikir verebilir;

Hangi laptop markasını alırsanız alın bu bölümde gerçekleştireceğiniz projelerde, oynayacağınız o oyunlarda o fan mutlaka sesli çalışacaktır :/ Ben şu an macbook bilgisayarımda bile Mobil uygulama testlerimde Android Eulatör + IOS Emulatör açıyorum ısınması/fan sesi doğası gereği oluyor
Hindu bir arkadaş bu modelden incelemiş belki fikir verebilir;

Hocam okulda arkadaşla araştırdık hocalara da sordum bu nasıl sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri