S23 mü İphone 13 mü?

ip 13 al geç kankam 1 yıldır kullanıyorum iyi ki almışım
32'den fln almıştım satsam az zarar ederim..
sadece şey sıkıntısı çektim ben çok video çekiyorum 2TB depolama aldım 400gb video var...
güzel bi telefon 60hz cekilmez cart curt vs diyorlar bişey demiyorum ben alıştım sadece mağazalarda pro telefon kullanınca 60 olduğunu fark ediyorsun yükseltme düşünmüyorum ama düşünsem 14 pro 15 pro fln alırım
1 yılda pil 94'e düştü son 3 ayda fln %5 düşüş yaşadım full orjinal olmayan şarja taktım o yüzden biraz birde sıcaklarda ısındı vs.
1 günü rahat çıkarıyor benim kullanımımda konsere gittiğim günlerde ise 100 şarjla çıkıp bitirdiğim oluyordu

Amazon depoda s23 aldım bataryası ip14 den iyi ikisini de kullandım su anda s23 kullanıyorum.

s23 mü tavsiye ediyosun
Kullanım amacı vs gibi farklılıklar var. Ben kullanırken benim için batarya ömrü daha önemli, ben bluetooth açık saate bağlı, arabaya bağlı, konum açık, wifi açık gibi gibi. Pil tasaruufuna almam telefonu, mailler bildirimler vs geliyor onlar hep açık olmalı. Ön/arka kamerası güzel çeksin kasmasın benim için yeterdi.

ip14 kullanırken günde 2 kere falan sarj ettiğim oluyordu telefonu ve s9FE tabletim var onunla beraber kullanmam gereken durum oluyor o yüzden de S23 benim için daha iyi oldu. Önce ip14 den np1 e geçtim ama onda bazı problemler vardı (ön kamera berbat ve whaysappdan foto atarken telefon donuyordu onun haricinde geçerken tek aradığım özelliği kamera ile metre özelliğiydi.) onunla bile mutluydum yani.

Sonuç olarak bu tamamen kişiye bağlı olduğu için eğer böyleysen s23 tercih edebilirsin, üzmez. ip13 60hz ve bence ekranı da bana dandik gelmişti. Amoled ekran daha güzel duruyor.

Not: bazen de telefon uygulaması geliştiriyorum yükleyip kullanıyorum mesela :D

not2: bu arada bence amazon depoyu bekle 20-22 bine alırsın benim gibi s23

Son düzenleme:
Samsung membersta s23 hakkında çok şikayet var kullanıcıları memnunun değil.
Samsung her yeni seri çıkarttığında öncekileri yavaşlatıyor, gerçekten.
Optimizasyonu stabilizasyonu ölüyor cihazların.

2 yıldır s23 kullanıyorum sadece bataryası küçük onun dışında hiç kasma yok önermeme nedenim 4 yıl güncelleme desteği olması ve 2 yılının dolması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung membersta s23 hakkında çok şikayet var kullanıcıları memnunun değil.
Samsung her yeni seri çıkarttığında öncekileri yavaşlatıyor, gerçekten.
Optimizasyonu stabilizasyonu ölüyor cihazların.
yavaşlamıyor benimki hızlandı şahsen

telefona naparsam yapayım asla kasmasın 2-3 ağır uygulama açayım aynı anda 5 kere uygulama değiştireyim hyper ostaki gibi dersen 8 gen 2 işlemci tam sınırda kalıyor haberin olsun

ip 13 al geç kankam 1 yıldır kullanıyorum iyi ki almışım
32'den fln almıştım satsam az zarar ederim..
sadece şey sıkıntısı çektim ben çok video çekiyorum 2TB depolama aldım 400gb video var...
güzel bi telefon 60hz cekilmez cart curt vs diyorlar bişey demiyorum ben alıştım sadece mağazalarda pro telefon kullanınca 60 olduğunu fark ediyorsun yükseltme düşünmüyorum ama düşünsem 14 pro 15 pro fln alırım
1 yılda pil 94'e düştü son 3 ayda fln %5 düşüş yaşadım full orjinal olmayan şarja taktım o yüzden biraz birde sıcaklarda ısındı vs.
1 günü rahat çıkarıyor benim kullanımımda konsere gittiğim günlerde ise 100 şarjla çıkıp bitirdiğim oluyordu

2 yıldır s23 kullanıyorum sadece bataryası küçük onun dışında hiç kasma yok önermeme nedenim 4 yıl güncelleme desteği olması ve 2 yılının dolması

yavaşlamıyor benimki hızlandı şahsen

telefona naparsam yapayım asla kasmasın 2-3 ağır uygulama açayım aynı anda 5 kere uygulama değiştireyim hyper ostaki gibi dersen 8 gen 2 işlemci tam sınırda kalıyor haberin olsun
s24 daha mantıklı o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,567
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri