Anakartımda wifi yok alt katta modem üst katta Pc var nasıl internet sağlayanilm

şuan ki router dandik türksat verdiği bir model dsmart ın bile verdiği daha iyi onda rahat 3 diş çekiyordu eğer ki iyi bir router varsa router dediğim internet kutusu yani eğerki iyi bir router varsa genelde turkcell ve turknet router ları iyi oluyor yani kısaca iyi bir router varsa antenli bir usb wi-fi alsan bir duvar varsa çeker şuan 2 diş çekiyor türksat router ıyla dsmart varken 3 diş çekiyordu rahat
Vodafone iyi midir? hocam

Selam arkadaşlar Anakarımda wifi yok yardımcı olrösuz
en basiti az maliyetli ethernet kablosuz çek 20 metre al geç tak modeme bir ucunu tak diğer ucunu pc ethernet girişine oldu bitti sormana da gerek yok bence böyle şeyleri - alternatif olarak wifi dongle al tak pc ye ama asla ethernet kablosu kadar hız-ve sabilite bekleme

valla amcam 2 kat üstümüzde yaşıyor onun internet vodafone şimdi ben burdan aynı çekim gücünü alıyorum yukarıda attığım ss dekiyle aynısını veriyor bilgisayara 2 kat olmasına rağmen aramızda benim internet yanımda hemen bir duvar var onun internetiyle aramızda 2 kat var aynı ekim gücünü alıyorum bunu söyleyebilirim

Kablosuz lazımdı hocam ondan dolayı bilgi amaçlı sormuşdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla amcam 2 kat üstümüzde yaşıyor onun internet vodafone şimdi ben burdan aynı çekim gücünü alıyorum yukarıda attığım ss dekiyle aynısını veriyor bilgisayara 2 kat olmasına rağmen aramızda benim internet yanımda hemen bir duvar var onun internetiyle aramızda 2 kat var aynı ekim gücünü alıyorum bunu söyleyebilirim
Anladım hocam teşekkürler ederim senin dediğin alternatiflere bakıcam sağolun

kablo çekebiliyorsan her zaman kablo ama sen yinede sıkıntı yapma antenli bir model alırsan bunun gibi

her türlü çeker internet alt da kalıyor diyosun bir şey olmaz benimde aramada o kadar mesafe olsa bende görüntü kirliliği olmasın diye wi-fi kullanırım
Normalde kablo düşünüyordum bende hocam ama şartlar uygun değil hem kablosuz daha rahat geliyor

Normalde kablo düşünüyordum bende hocam ama şartlar uygun değil hem kablosuz daha rahat geliyor
evin dışarısından veremiyorsan kabloyu görüntü kirliliği yapmasın diğer türlü wi-fi iyidir 10 metre cat6 kablo çekilmez evin içinden her şekilde kötü durur

evin dışarısından veremiyorsan kabloyu görüntü kirliliği yapmasın diğer türlü wi-fi iyidir 10 metre cat6 kablo çekilmez evin içinden her şekilde kötü durur
Dışarıdan veremiyorum evet kötü durur ev içinden kablosuz en iyi şu anda

5 diş çekmez mi 4 diş kablo çekemiyorum şartlar uymuyor

bencede şimdiden hayırlı olsun
Teşekkürler hocam

Şu tarz routerlar alarak kablosuz bağlanabilirsiniz hocam.

Fazla para vermek istemiyorum hocam

5 diş çekmez mi 4 diş kablo çekemiyorum şartlar uymuyor

Teşekkürler hocam

Fazla para vermek istemiyorum hocam

Ll3G1OnN hocamın attığı ürünü alabilirsiniz hocam fazla para vermek istemiyorsanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri