2JZ-GTE
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,779
Yorumları çok iyiydi fiyat da diğer 24.5 monitörlerle aynı olunca alayım dedim hocambence daha ucuz olmalı ama bu serinin sıfırı da pahalı
Yorumları çok iyiydi fiyat da diğer 24.5 monitörlerle aynı olunca alayım dedim hocambence daha ucuz olmalı ama bu serinin sıfırı da pahalı
kulaklık mı ben mouse olanı sandımHocam bakındım ama bulamadım ya stoğu ya da siz mouse olandan bahsediyorsunuz. Ben kulaklık olandan bahsediyorum. Sadece v2 pro var şuan o da 4500 seviyelerinde.
Fareli gelmezse iyi, hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
5e bunu aldım iyi midir dostlar?
inşallah servisler laga luga yapmaz da değişim iade tamir konusunda destek çıkarlar hepsi çıkmayabilir belki ama olsun bahtımıza hangi markanın servisi destek sunarsa eyvallah2. el yeni gibiydi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pahalı
bence daha ucuz olmalı ama bu serinin sıfırı da pahalı
gübreli gelirse hemen ağaçlara gübre misali serpmek lazımFareli gelmezse iyi, hayırlı olsun
Evet kulaklık olan. Blackshark v2x hyperspeed. 3300e iyi midir sizcekulaklık mı ben mouse olanı sandım
görüş amazonla bilgi alırsın1 Ekim gecesi vermiş olduğum philips monitör siparişi hala ulaşmadı.Hiç dağıtıma bile çıkmadı.Stokta olmayan ürün sattıklarından şüpheleniyorum acaba daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bu iade işlemi de ne oluyor tam anlayamadım açıklayabilecek var mı?
hocam takip ediyorum baya bilgilisiniz, bir sorum var . ürünün 0 fiyatını bulamadım 2 tane almıştım 1 tanesini iptal ettim. Pahalı mıdır monitör iyi midir? ? Değmiyorsa iptal edeceğim bunuda, kasım indirimini bekleyeceğim.2. el yeni gibiydi ama
pahalı
bence daha ucuz olmalı ama bu serinin sıfırı da pahalı
benq iyidir de bilmiyorum bu ürünü nasılhocam takip ediyorum baya bilgilisiniz, bir sorum var . ürünün 0 fiyatını bulamadım 2 tane almıştım 1 tanesini iptal ettim. Pahalı mıdır monitör iyi midir? ? Değmiyorsa iptal edeceğim bunuda, kasım indirimini bekleyeceğim.
BenQ Mobiuz EX240, 23.8" IPS Panel, Full HD (1920 x 1080), 1ms MPRT, 165Hz, HDR10, FreeSync Premium, Flicker-Free, Low Blue Light, Anti-Glare, Black eQualizer, Dahili Hoparlör, Oyuncu Monitörü
4500 e fena değil ama kasımda her şey olabilirhocam takip ediyorum baya bilgilisiniz, bir sorum var . ürünün 0 fiyatını bulamadım 2 tane almıştım 1 tanesini iptal ettim. Pahalı mıdır monitör iyi midir? ? Değmiyorsa iptal edeceğim bunuda, kasım indirimini bekleyeceğim.
BenQ Mobiuz EX240, 23.8" IPS Panel, Full HD (1920 x 1080), 1ms MPRT, 165Hz, HDR10, FreeSync Premium, Flicker-Free, Low Blue Light, Anti-Glare, Black eQualizer, Dahili Hoparlör, Oyuncu Monitörü
Hocam fareli derken ne demek istedin cidden anlamadım açıklar mısın, bildiğimiz canlı olan fare mi?Fareli gelmezse iyi, hayırlı olsun
Evet o şekilde oluyormuş. Zaten muhasebesel olarak açıklayamazlar başka türlüsünü.tamam işte bende detaylı bilgi aldım yanma sorunu yok aldığınız iade tutarı ileride iade ederseniz o fiyat üzerinden düşecek iadeyi kalan tutardan alacaksınız dediler
Yüksek ihtimalle gönderilmeyecek, benzer bir olay başıma geldi amazon depodan laptop almıştım 2 hafta bekledim ürün kontrol edilirken problem çıkmış ve ellerinde kalmamış iade dışında yardımcı olamayız dediler mecbur iade başlattım1 Ekim gecesi vermiş olduğum philips monitör siparişi hala ulaşmadı.Hiç dağıtıma bile çıkmadı.Stokta olmayan ürün sattıklarından şüpheleniyorum acaba daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bu iade işlemi de ne oluyor tam anlayamadım açıklayabilecek var mı?