🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Evet ama işte üretici garantisi hepsinde farklı biraz uğraşan hakkını alır gibi
heh onuda eklemek lazım her servis destek olmayabilir mesela apple destek olur konuyla ilgili mesela samsung olmayabilir amazon bunu söylüyorlar destek olmayana denk gelirseniz bize iade edersiniz diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısmi iade konusunada açıklık getireyim sordum detayla ne kadar kısmi iade alırsanız ileride 1 yıl içinde iade ederseniz kalan toplam tutar üzerinden iade alırsınız diyorlar ürün 2500 tl diyelim kısmi iade 500 aldınız 1 yıl içinde iade ettiniz 2000 tl geri ödenecek sizlere

YANİ AMAZONUN DEMESİ ŞU KISMİ İADE ALIRSAN İADE HAKKIN YANAR ÜRÜNDE ÜRETİCİ GARANTİSİ GEÇERSİZ ELİNDE PATLAR HADİ HAYIRLI İŞLER
Kısmi iadede neden elimizde patlasın. Dün paylaşmıştım 31 bin liraya Zenbook aldım çok temiz bir ürün gönderdiler fakat ürünün başlığında ve özelliklerinde Lpddr5x (8500 mt/s) ram yazmasına rağmen gelen ürün lpddr5 (7500 mt/s) rame sahip. Ben varsa elinizde değişim istiyorum dedim bana %10 iade yapalım dediler kabul ettim.

Amazon ile görüştüm Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde kısmi para iadesi alırsanız iade hakkınız yanar fakat sizin ürününüzün satıcısı Amazon Depo gözüküyor. Normal 1 aylık iade süreciniz ve 1 yıllık garanti ve iade süreciniz kısmi para iadesi yüzünden yanmaz, yardımcı oluruz diyorlar.

10239.webp

5e bunu aldım iyi midir dostlar?

Kısmi iadede neden elimizde patlasın. Dün paylaşmıştım 31 bin liraya Zenbook aldım çok temiz bir ürün gönderdiler fakat ürünün başlığında ve özelliklerinde Lpddr5x (8500 mt/s) ram yazmasına rağmen gelen ürün lpddr5 (7500 mt/s) rame sahip. Ben varsa elinizde değişim istiyorum dedim bana %10 iade yapalım dediler kabul ettim.

Amazon ile görüştüm Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde kısmi para iadesi alırsanız iade hakkınız yanar fakat sizin ürününüzün satıcısı Amazon Depo gözüküyor. Normal 1 aylık iade süreciniz ve 1 yıllık garanti ve iade süreciniz kısmi para iadesi yüzünden yanmaz, yardımcı oluruz diyorlar.
tamam işte bende detaylı bilgi aldım yanma sorunu yok aldığınız iade tutarı ileride iade ederseniz o fiyat üzerinden düşecek iadeyi kalan tutardan alacaksınız dediler

Sıfırmi 2 el mi geldi hocam
2. el yeni gibiydi ama

Razer BlackShark V2 Pro (2023) alsam mı ya 4673 e geliyor
pahalı

Alıntıyı görüntüle
5e bunu aldım iyi midir dostlar?
bence daha ucuz olmalı ama bu serinin sıfırı da pahalı

1 Ekim gecesi vermiş olduğum philips monitör siparişi hala ulaşmadı.Hiç dağıtıma bile çıkmadı.Stokta olmayan ürün sattıklarından şüpheleniyorum acaba daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bu iade işlemi de ne oluyor tam anlayamadım açıklayabilecek var mı?

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    28.7 KB · Hit: 64
Geri