Hawk Fame oyuncu koltuğun şiddetle tavsiye ederim deri koltuk değil ben de Antalyada yaşıyorum terletme yapmıyor. Benim de boy 183 cm kilo 90 ama sana rahatlıkla uygun olacağını düşünüyorum.başlıktaki gibi önerilerizi bekliyorum deri ve file koltuk önermeseniz iyi olur adanada yaşıyorum deri terleteceğini düşünüyorum file koltuk cok sağlam olucağını düşünmüyorum o yüzden istemiyorum
kilom 105
boyum 180
hocam fab koltukta oturma kısmında rahat edememiştim ve baş kısmı sertti fame de bu sorunu yaşadınız mı oturma kısmıdaki boşuk rahatsız etti miHawk Fame oyuncu koltuğun şiddetle tavsiye ederim deri koltuk değil ben de Antalyada yaşıyorum terletme yapmıyor. Benim de boy 183 cm kilo 90 ama sana rahatlıkla uygun olacağını düşünüyorum.
Hocam beni hiçbir şekilde rahatsız etmedi kıçını koyduğun zemin en başta ne çok sert ne çok yumuşak adamlar ortopedik ayarlamışlar oranın sertliğini uzun süreler boyunca otursan da hiçbir şey hissetmiyorsun (terleme karıncalanma uyuşma bele yük binmesi vs.). Bel ve boyun desteği çok başarılı bence. Fab modeli için şikayet çok gördüm ama Fame için fazla görmedim ki benim de zaten herhangi bir şikayetim yok koltukla ilgili. Bak 1 yıldan biraz daha uzun bir süre oldu alalı gıcırdama başlamadı bile koltukta.hocam fab koltukta oturma kısmında rahat edememiştim ve baş kısmı sertti fame de bu sorunu yaşadınız mı oturma kısmıdaki boşuk rahatsız etti mi
hocam adanadayım mağaza istanbulda gidip bakamam adanada vatanda sadece rampage satılıyor onuda ben almamvalla dostum ben gidip yerinde deneyip aldım internette beğendiğimi orada gidip deneyince beğenmemiştim küçük gelmişti bedenime bence sende gidip kontrol etmelisin
bakıcam hocam teşekkürler bilgi verdiğiniz için bugün kesin sipariş vericem fame ya da futureHocam beni hiçbir şekilde rahatsız etmedi kıçını koyduğun zemin en başta ne çok sert ne çok yumuşak adamlar ortopedik ayarlamışlar oranın sertliğini uzun süreler boyunca otursan da hiçbir şey hissetmiyorsun (terleme karıncalanma uyuşma bele yük binmesi vs.). Bel ve boyun desteği çok başarılı bence. Fab modeli için şikayet çok gördüm ama Fame için fazla görmedim ki benim de zaten herhangi bir şikayetim yok koltukla ilgili. Bak 1 yıldan biraz daha uzun bir süre oldu alalı gıcırdama başlamadı bile koltukta.
rampage almanı önermem , ben 3-4 ay kadar önce xdrive ın atak yazanını aldım 12k ya daha geçen gıcırdamaya başladı salmıyo kendisi sağa sola ama ayaklarımı uzattığımda veya ani hareket ettiğimde ufaktan geriye çat çat atma yapıyor, hawk lara bak bence xdrivedan kötü olamaz diye düşünüyorumhocam adanadayım mağaza istanbulda gidip bakamam adanada vatanda sadece rampage satılıyor onuda ben almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakıcam hocam teşekkürler bilgi verdiğiniz için bugün kesin sipariş vericem fame ya da future
hangisini sectin bende hawk almayı düşünüyorumdahocam adanadayım mağaza istanbulda gidip bakamam adanada vatanda sadece rampage satılıyor onuda ben almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakıcam hocam teşekkürler bilgi verdiğiniz için bugün kesin sipariş vericem fame ya da future
future çok pahalı geldi fame aldım ben aldıktan sonra sitesinde indirimleri kaldırdılar yarasa mekanizma future serisinde çok kötü olduğunu ögrendim ağırlığını sağa yada sola çok verince mekanizma sıkıntıya giriyormuş o yüzden future seri alınmaz diye düşündümhangisini sectin bende hawk almayı düşünüyorumda