Elden ring önerileri

Useless

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
valla krallar 1 haftadır bg3 oynuyordum (böyle oyunlarla çok aram olmamasına rağmen) keşiftir, roleplaydir, item kasıp karakter geliştirmektir vs. çok açtı beni. şimdi de elden ringe başlıcam (biliyorum aynı kategoride bi oyun değiller) ne önerirsiniz aynı bg3 gibi keşif hissi var mı, etrafta loot toplayıp karakteri güçlendirebiliyoz mu, neler yapmalıyım neler yapmamalıyım bunları anlatırsanız müteşekkir olurum
1759933291901.webp

valla krallar 1 haftadır bg3 oynuyordum (böyle oyunlarla çok aram olmamasına rağmen) keşiftir, roleplaydir, item kasıp karakter geliştirmektir vs. çok açtı beni. şimdi de elden ringe başlıcam (biliyorum aynı kategoride bi oyun değiller) ne önerirsiniz aynı bg3 gibi keşif hissi var mı, etrafta loot toplayıp karakteri güçlendirebiliyoz mu, neler yapmalıyım neler yapmamalıyım bunları anlatırsanız müteşekkir olurum Alıntıyı görüntüle

YouTube'da Emin Çıtak'ın kanalı var. Rehber olacak oraya bakabilirsin. Buradan anlatılacak kadar kısa ve yüzeysel değil.

YouTube'da Emin Çıtak'ın kanalı var. Rehber olacak oraya bakabilirsin. Buradan anlatılacak kadar kısa ve yüzeysel değil.
rehberlik istemiyorum reis öyle videolarda gereğinden fazla şey anlatıyorlar yok şurada şu item var yok şurada şunu yaparsanız şunu kazanırsınız vs. öyle istemiyorum sadece sorduğum şeylere cevap verecek ve ne mantıkla oynamam gerektiğini anlatabilirseniz daha iyi olur bilen biri

rehberlik istemiyorum reis öyle videolarda gereğinden fazla şey anlatıyorlar yok şurada şu item var yok şurada şunu yaparsanız şunu kazanırsınız vs. öyle istemiyorum sadece sorduğum şeylere cevap verecek ve ne mantıkla oynamam gerektiğini anlatabilirseniz daha iyi olur bilen biri

Seviye kasma mantığıyla oynayacaksın, gezeceksin. Oyun zaten senden bunu istiyor. Dümdüz ilk düşmana gidersen ölürsün. Dümdüz gitmesen de ölürsün ama maksat az ölmek.

Türe Elden Ring ile başlamak hata. Önce Dark Soulsları bitir, ardından öyle dal Elden'e. Dark Souls 1 yerine Eldenden başlarsan eğleneceğin kısımları türü ve oyunu öğrenmeye harcarsın.

Türe Elden Ring ile başlamak hata. Önce Dark Soulsları bitir, ardından öyle dal Elden'e. Dark Souls 1 yerine Eldenden başlarsan eğleneceğin kısımları türü ve oyunu öğrenmeye harcarsın.
ya şimdi diğerleri eski ya kral ondan dedim bi de tür için oynamıyorum yani bg3deki keşif hissini ve karakteri kasıp güçlendirme hissini yaşamak için oynamak istiyorum

ya şimdi diğerleri eski ya kral ondan dedim bi de tür için oynamıyorum yani bg3deki keşif hissini ve karakteri kasıp güçlendirme hissini yaşamak için oynamak istiyorum

Eski dediğin oyunlar bugünün oyun dünyasını oluşturan nadide eserler. Günümüz için bile hala oynanabilirlik açısından çok iyiler.
Ben normie bir adamım dersen Elden'den başla, ama bunu yaparsan yazık edersin Souls deneyimine.

Büyücü oynama ve summon kullanma yeterli oyun içine çekicek zaten seni

Oyunu oynamadım ama kısa bir rehber var böyle belki işinize yarar. İlk başta şunları yaparak başlayın gibi yönlendirme. Bir de sanırım oyunda grind mantığı var ama temel bazı mekanikleri öğrenmek lazım tabi ki doğru gelişebilmek için. Onu da anlatıyorlar. Kısa kısa videolar yapmışlar. Editleyip onun linkini de attım.

Tüm seriyi oynamış biri olarak katılmıyorum elden ring en yeni oyuncu dostu olan oyun. Ds1 oyundan Ds2 hayattan soğutur.

Elden ring tam keşif oyunu zaten dediğin her kritere uyuyor. İlk bundan başlanmaz falan da hikaye gidip de dark souls 1 den başlayıp kanser olma. Souls oyunları gereğinden fazla kasıntı oyunlar. Elden ring daha az kanser en azından

Tüm seriyi oynamış biri olarak katılmıyorum elden ring en yeni oyuncu dostu olan oyun. Ds1 oyundan Ds2 hayattan soğutur.

Seriye Elden Ring ile başlarsan ilk Souls üçlemesinden tad alamazsın zaten. Arkadaşa da bu yüzden ilk DS1'den başla diyorum. Açık dünya ve at sebebiyle Elden'in türe yeni başlamış oyuncuyu kucakladığı doğru, lakin ilk oynanan Souls olmamalı kesinlikle. Türü ve ne yapması gerektiğini bilen bir oyuncu olarak oynamak var, bir de bu süreci türe alışmaya harcamak var. Elden Ring özel bir deneyim ve hakkı ancak tüm seriyi yalayıp yuttuktan sonra verilir. Elden'den başlayan adam önceki oyunlara dönemez ayrıca. Ziyan edilecek oyunlar değil ilk Souls üçlemesi

Son düzenleme:
Seriye Elden Ring ile başlarsan ilk Souls üçlemesinden tad alamazsın zaten. Arkadaşa da bu yüzden ilk DS1'den başla diyorum. Açık dünya ve at sebebiyle Elden'in türe yeni başlamış oyuncuyu kucakladığı doğru, lakin ilk oynanan Souls olmamalı kesinlikle. Türü ve ne yapması gerektiğini bilen bir oyuncu olarak oynamak var, bir de bu süreci türe alışmaya harcamak var. Elden Ring özel bir deneyim ve hakkı ancak tüm seriyi yalayıp yuttuktan sonra verilir. Elden'den başlayan adam önceki oyunlara dönemez ayrıca. Ziyan edilecek oyunlar değil ilk Souls üçlemesi
Valla zamanında oynasan güzel oyunlar hepsi ama 2025 yılında ds1 ve ds2 gayet ziyan edilecek oyunlar. Bosslar kalitesiz grafikler aşırı eski. Gereksiz fanboyluk yapmaya gerek yok. İlla bir souls oyunu oynanıcaksa ds3 hala iyi durumda. 1 ve 2 seriden soğutcak durumda olduğu için önermiyorum çok sevilirse dönüp bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri