OMARZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Banada aynısı verdiler ben bugün yolladım monitörü bakalım nolcakVerdikleri kod 342047352 ise süresi yok, bana da aynısını verdiler.
Banada aynısı verdiler ben bugün yolladım monitörü bakalım nolcakVerdikleri kod 342047352 ise süresi yok, bana da aynısını verdiler.
Direk istediğimizi modeli verme ihtimalleri varmı?AOC Q27G4XF 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz
bende bunu istemeyi düşünüyorum bakim
bilmiyorum valla şansımızı denicez olmadı ya para iadesi yada verdiklerini modeli alacazDirek istediğimizi modeli verme ihtimalleri varmı?
Yani hocam sanmıyorum ilk seçeneği reddettiniz diye onu alamayacaksınız diye bir kaide yoktur bence, ekstra olarak değişim süreci için önerdikleri modeli telefon üzerinden arayıp da mı bilgilendiriyorlar?Reddetme hakkı sunuyorlar. Hiç olmadı ilk önerdikleri seçeneğe dönme hakkım vardır herhalde.
açıkçası biraz önyargılıyım VA panellere fakat zorunda kalırsam tercih etmek durumunda kalacağım galibaİstenilen modellerden ziyade ellerindeki VA panel monitörleri önermeye yatkınlar gibi duruyor.
Hayır hem SMS geliyor hem de e-posta. Ancak bunu reddettikten sonra beni aradılar. Sanırım red sonrası arayarak iletişime geçiyorlar.Yani hocam sanmıyorum ilk seçeneği reddettiniz diye onu alamayacaksınız diye bir kaide yoktur bence, ekstra olarak değişim süreci için önerdikleri modeli telefon üzerinden arayıp da mı bilgilendiriyorlar?
Anladım hocam, sizin istediğiniz modellerden biri onaylanmazsa karşı tarafın önerdikleri modeli alacak mısınız peki?Hayır hem SMS geliyor hem de e-posta. Ancak bunu reddettikten sonra beni aradılar. Sanırım red sonrası arayarak iletişime geçiyorlar.
Alıntıyı görüntüle
24 inç 1080P IPS monitör yerine 27 inç 2K VA monitör verseler kabul ederim ki bazı kişilere verdiklerini gördüm. 27 inç 1080P IPS yerine 34 inç WQHD VA da verdiler. O yüzden umudum yüksek. Ancak farklı şehirlerde servisleri var. Ellerindeki ürün stoklarına göre seçenek sunuyorlar diye düşünüyorum. O yüzden biraz da şans işi gibi.açıkçası biraz önyargılıyım VA panellere fakat zorunda kalırsam tercih etmek durumunda kalacağım galiba
Kronik bir sorunu yoksa alırım muhtemelen. Önerdikleri 24G4HA monitörün şu anki fiyatı 6250 TL, para iadesi alsam 5000 TL verecekler.Anladım hocam, sizin istediğiniz modellerden biri onaylanmazsa karşı tarafın önerdikleri modeli alacak mısınız peki?
acaba bi model istedikten sonra red etseler ilk önerdikleri modelimi almak zorundayız yoksa başka bi model daha sorabiliyormuyuz24 inç 1080P IPS monitör yerine 27 inç 2K VA monitör verseler kabul ederim ki bazı kişilere verdiklerini gördüm. 27 inç 1080P IPS yerine 34 inç WQHD VA da verdiler. O yüzden umudum yüksek. Ancak farklı şehirlerde servisleri var. Ellerindeki stoklara göre seçenek sunuyorlar diye düşünüyorum. O yüzden biraz da şans işi gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kronik bir sorunu yoksa alırım muhtemelen. Önerdikleri 24G4HA monitörün şu anki fiyatı 6250 TL, para iadesi alsam 5000 TL verecekler.
Sanırım bir kaç kez sorabiliyoruz.acaba bi model istedikten sonra red etseler ilk önerdikleri modelimi almak zorundayız yoksa başka bi model daha sorabiliyormuyuz
anladım hocam dediğiniz gibi kronik bir model önerilmedikçe iade parası almak saçma zaten, benim monitörü alalı neredeyse 2 sene olacak o zaman ki 5000 TL ile şu zamanın ki bir değil.24 inç 1080P IPS monitör yerine 27 inç 2K VA monitör verseler kabul ederim ki bazı kişilere verdiklerini gördüm. 27 inç 1080P IPS yerine 34 inç WQHD VA da verdiler. O yüzden umudum yüksek. Ancak farklı şehirlerde servisleri var. Ellerindeki ürün stoklarına göre seçenek sunuyorlar diye düşünüyorum. O yüzden biraz da şans işi gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kronik bir sorunu yoksa alırım muhtemelen. Önerdikleri 24G4HA monitörün şu anki fiyatı 6250 TL, para iadesi alsam 5000 TL verecekler.