AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

İstenilen modellerden ziyade ellerindeki VA panel monitörleri önermeye yatkınlar gibi duruyor.

Reddetme hakkı sunuyorlar. Hiç olmadı ilk önerdikleri seçeneğe dönme hakkım vardır herhalde.
Yani hocam sanmıyorum ilk seçeneği reddettiniz diye onu alamayacaksınız diye bir kaide yoktur bence, ekstra olarak değişim süreci için önerdikleri modeli telefon üzerinden arayıp da mı bilgilendiriyorlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstenilen modellerden ziyade ellerindeki VA panel monitörleri önermeye yatkınlar gibi duruyor.
açıkçası biraz önyargılıyım VA panellere fakat zorunda kalırsam tercih etmek durumunda kalacağım galiba

Yani hocam sanmıyorum ilk seçeneği reddettiniz diye onu alamayacaksınız diye bir kaide yoktur bence, ekstra olarak değişim süreci için önerdikleri modeli telefon üzerinden arayıp da mı bilgilendiriyorlar?
Hayır hem SMS geliyor hem de e-posta. Ancak bunu reddettikten sonra beni aradılar. Sanırım red sonrası arayarak iletişime geçiyorlar.
1759958450484.webp

açıkçası biraz önyargılıyım VA panellere fakat zorunda kalırsam tercih etmek durumunda kalacağım galiba
24 inç 1080P IPS monitör yerine 27 inç 2K VA monitör verseler kabul ederim ki bazı kişilere verdiklerini gördüm. 27 inç 1080P IPS yerine 34 inç WQHD VA da verdiler. O yüzden umudum yüksek. Ancak farklı şehirlerde servisleri var. Ellerindeki ürün stoklarına göre seçenek sunuyorlar diye düşünüyorum. O yüzden biraz da şans işi gibi.

Anladım hocam, sizin istediğiniz modellerden biri onaylanmazsa karşı tarafın önerdikleri modeli alacak mısınız peki?
Kronik bir sorunu yoksa alırım muhtemelen. Önerdikleri 24G4HA monitörün şu anki fiyatı 6250 TL, para iadesi alsam 5000 TL verecekler.

24 inç 1080P IPS monitör yerine 27 inç 2K VA monitör verseler kabul ederim ki bazı kişilere verdiklerini gördüm. 27 inç 1080P IPS yerine 34 inç WQHD VA da verdiler. O yüzden umudum yüksek. Ancak farklı şehirlerde servisleri var. Ellerindeki stoklara göre seçenek sunuyorlar diye düşünüyorum. O yüzden biraz da şans işi gibi.

Kronik bir sorunu yoksa alırım muhtemelen. Önerdikleri 24G4HA monitörün şu anki fiyatı 6250 TL, para iadesi alsam 5000 TL verecekler.
acaba bi model istedikten sonra red etseler ilk önerdikleri modelimi almak zorundayız yoksa başka bi model daha sorabiliyormuyuz

24 inç 1080P IPS monitör yerine 27 inç 2K VA monitör verseler kabul ederim ki bazı kişilere verdiklerini gördüm. 27 inç 1080P IPS yerine 34 inç WQHD VA da verdiler. O yüzden umudum yüksek. Ancak farklı şehirlerde servisleri var. Ellerindeki ürün stoklarına göre seçenek sunuyorlar diye düşünüyorum. O yüzden biraz da şans işi gibi.

anladım hocam dediğiniz gibi kronik bir model önerilmedikçe iade parası almak saçma zaten, benim monitörü alalı neredeyse 2 sene olacak o zaman ki 5000 TL ile şu zamanın ki bir değil.

Dostlar bişey sorucam ben monitörü garantiye yolladım. ama siteden seri no ile sorguladığım zaman hiçbirsey çıkmıyordu sorun olurmu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,977
Üyeler
183,365
Son üye
computerengineer2
Geri