- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,487
Verdikleri kod 342047352 ise süresi yok, bana da aynısını verdiler.az önce aradım kargo kodu verdilerde bu kodun süresi varmı çünkü bugün veremicem kargoya
Verdikleri kod 342047352 ise süresi yok, bana da aynısını verdiler.az önce aradım kargo kodu verdilerde bu kodun süresi varmı çünkü bugün veremicem kargoya
aynı aynı iyi ozaman yarın gönderirimVerdikleri kod 342047352 ise süresi yok, bana da aynısını verdiler.
Bugün geri dönüş yapıldı 24G2SP yerine 24G4HA önerdiler. Reddedip "CU34G2XP" istedim, kabul etmezlerse AG275QXN isteyeceğim.hocam bence bu fragman niteliğinde olabilir bu yüzden büyüme ihtimali olduğunu düşünüyorum. bu arada aynı monitör modeli değil mi başlıktaki ile?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu arada size herhangi bir geri dönüş oldu mu acaba? belki bir ihtimal unuttuysanız hatırlamanıza vesile olayım.
hocam neden 24G4HA kabul etmediniz meraktan soruyorum daBugün geri dönüş yapıldı 24G2SP yerine 24G4HA önerdiler. Reddedip "CU34G2XP" istedim, kabul etmezlerse AG275QXN isteyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Benzer şekilde monitörünü garantiye yollayan arkadaşlara 2K VA monitör teklif etmişlerdi. Ben 2K'ya geçmek istediğim için önerdikleri monitörü reddedip yerine farklı bir model talep ettim.hocam neden 24G4HA kabul etmediniz meraktan soruyorum da
inşallah hakkınızı alırsınızBenzer şekilde monitörünü garantiye yollayan arkadaşlara 2K VA monitör teklif etmişlerdi. Ben 2K'ya geçmek istediğim için önerdikleri monitörü reddedip yerine farklı bir model talep ettim.
bu 34 inç olanı vermişlermi kimseye veriyorlarsa bende isterimBenzer şekilde monitörünü garantiye yollayan arkadaşlara 2K VA monitör teklif etmişlerdi. Ben 2K'ya geçmek istediğim için önerdikleri monitörü reddedip yerine farklı bir model talep ettim.
Evet şu mesajımda bahsetmiştim.bu 34 inç olanı vermişlermi kimseye veriyorlarsa bende isterim
Hala bekliyorum bir dönüş yapmadılar. Tecpro'nun sitesi üzerinden durumu kontrol ettiğimde "Değişim Onayı Bekliyor" şeklinde gözüküyor. Benden bir onay beklediklerini düşündüğüm için iletişime geçtim ancak benim yapmam gereken bir şey yokmuş. Markadan değişim onayı bekliyorlarmış. Bu süreçte henüz bana herhangi bir modelden bahsetmediler. 23 Eylül'de ürün onlara ulaşmıştı. Yani bu hafta iletişime geçerler diye tahmin ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Yakın zamanda bir üyemize çok iyi bir monitör hakkı sundular ve kabul etti. Benim de beklentim o yönde ama belli olmaz tabi.
Merhabalar Monitörüm bozuldu bende servise gönderdim bugün mesaj geldi ürünün ellerinde kalmadığından dolayı bu monitörü önerdiler
Eski monitörüm : 27 AOC 27 G2SP27 1980 X 1080 1 MS
BANA ÖNERDİKLERİ AOC CU34G2XP/BK 34"180Hz 1ms 4 K WQHD HDR400 Fast VA Curved Oyuncu Monitörü[/td]
KABUL ETTİM yanlış mı yaptım sizce değer mi?
- burakreıs61
- Cevaplar: 9
- Forum: Monitör
hocam geri dönüş yapıldımı isteğinizeBugün geri dönüş yapıldı 24G2SP yerine 24G4HA önerdiler. Reddedip "CU34G2XP" istedim, kabul etmezlerse AG275QXN isteyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Dün aramışlar görmemişim. Bugün geri aradım, "Bu şekilde işlem yapamıyoruz, teknisyenin bu numara üzerinden sizi aramasını bekleyin" dediler. Uzadıkça uzuyor, çift monitör kullanmasam yanmıştım.hocam geri dönüş yapıldımı isteğinize
anladım hocam aradıklarında ne cevap verdiklerini banada bildirirmisinDün aramışlar görmemişim. Bugün geri aradım, "Bu şekilde işlem yapamıyoruz, teknisyenin bu numara üzerinden sizi aramasını bekleyin" dediler. Uzadıkça uzuyor, çift monitör kullanmasam yanmıştım.![]()
tek bir ürün önermeleri çok saçma olmuş hocam. sanki zorluyorlarmış gibiBugün geri dönüş yapıldı 24G2SP yerine 24G4HA önerdiler. Reddedip "CU34G2XP" istedim, kabul etmezlerse AG275QXN isteyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Reddetme hakkı sunuyorlar. Hiç olmadı ilk önerdikleri seçeneğe dönme hakkım vardır herhalde.tek bir ürün önermeleri çok saçma olmuş hocam. sanki zorluyorlarmış gibi