Cs2 de biletten m4a1 ıssızlık alınır mı

•KoRkMaZ•

80+ Silver
Reaksiyon skoru
780
25 yıldıza ıssızlık silahı veriyor sizce alınır mı alınca kasadaki gibi eskimiş vs olasılığı var mı

Evet o olasılık var eskimiş,bs,ft gelebilir. Kâr etmek için alıyorsan uzun bir süre geçmesi lazım o süre geçtikten sonrada kâr ne kadar edersin muamma. Kâr için kasa almak daha mantıklı. Kalkınca fiyatı direkt artıyor çünkü.

Kara geçmek için factory new veya iyi bir pattern çıkarman lazım. Factory New + Tier 1 pattern çıkartırsan ciddi iyi fiyatlara satabilirsin 300+ dolar gibi bir fiyata fakat çok fazlaca bir şans işi. Gövdesinde kırmızı güneş ve turuncu dalgalar olan şekli Tier 1 oluyor.

Evet o olasılık var eskimiş,bs,ft gelebilir. Kâr etmek için alıyorsan uzun bir süre geçmesi lazım o süre geçtikten sonrada kâr ne kadar edersin muamma. Kâr için kasa almak daha mantıklı. Kalkınca fiyatı direkt artıyor çünkü.
Kara geçmek için factory new veya iyi bir pattern çıkarman lazım. Factory New + Tier 1 pattern çıkartırsan ciddi iyi fiyatlara satabilirsin 300+ dolar gibi bir fiyata fakat çok fazlaca bir şans işi. Gövdesinde kırmızı güneş ve turuncu dalgalar olan şekli Tier 1 oluyor.
saolun dostlar teşekkürler bilşgi için

çok çirkinmiş baktımda, ben bekletiyorum puanlarımı yeni kasa felan gelirse diye

çok çirkinmiş baktımda, ben bekletiyorum puanlarımı yeni kasa felan gelirse diye
maksat satmak için. fabrikadan yeni çıkmış olanlar güzel para ediyor da riske değmeyebilir kasa alacağım ya

Bilet almak hala mantıklı mı acaba? Günde max 2 saat oynarım cs.

Bilet almak hala mantıklı mı acaba? Günde max 2 saat oynarım cs.
2 yıldız 1 sandık 1.55 dolar işte ona göre biletin parasından fazla bırakıyor oynadıkça yıldız alıyorsun işte boşa oynayacağına al işte bence biriksin sandık alır satarsın

Bence alınır çünkü bilet oyundan ilerleyen dönemlerde kaldırılacak hemen satmayacaksan bekletip karlı satabilirsin.

tamamen k/mar bence, yerinde olsam yapmazdım gaben bisey vermemekte ısrarlı
evet süreli kasa gelirse diye bekletiyorum bildiğim yoldan devam az öz kazansak yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,343
Üyeler
183,558
Son üye
realjustakif
Geri