Motosiklet almayı düşünüyorum yardım

Reaksiyon skoru
1,128
arkadaşlar öncelikle sa 70 k gibi bi bütçem var ama hepsinide motora veresim yok arkadaşımda drift l var takılıyoruz bazı akşamlar gerçekten sarıyo benimde çok hoşums gidiyo bende bi 125 lik almak istiyorum sizce ne almalıyım ve çok alma isteğim var ama kullanmayı bilmiyorum bana bi tavsiye verirmisiniz alırken nelere dikkat etmeliyim

arkadaşlar öncelikle sa 70 k gibi bi bütçem var ama hepsinide motora veresim yok arkadaşımda drift l var takılıyoruz bazı akşamlar gerçekten sarıyo benimde çok hoşums gidiyo bende bi 125 lik almak istiyorum sizce ne almalıyım ve çok alma isteğim var ama kullanmayı bilmiyorum bana bi tavsiye verirmisiniz alırken nelere dikkat etmeliyim
O bütçeye alınabildcek en iyi motor drift l dir

Kendin söylemişsin zaten drift tek geçer o bütçede

Şahsi fikrim yıllardır motor sektörü içerisinde olup alınabilecek bu bütçelerde ki en iyi motorun scooter olduğudur
Honda Dio alın bir tane ikinci elden paşalar gibi sadece bakımla kilometrelerce sürün rahatınıza bakın satarkende kem küm etmeyin

Ben 70 bin bütçe ile motor alıyor olsam, tvs ntorq alırdım.

Şahsi fikrim yıllardır motor sektörü içerisinde olup alınabilecek bu bütçelerde ki en iyi motorun scooter olduğudur
Honda Dio alın bir tane ikinci elden paşalar gibi sadece bakımla kilometrelerce sürün rahatınıza bakın satarkende kem küm etmeyin
Ben 70 bin bütçe ile motor alıyor olsam, tvs ntorq alırdım.
Kendin söylemişsin zaten drift tek geçer o bütçede
O bütçeye alınabildcek en iyi motor drift l dir
bu benelli 125s hakkında ne dusunuyosunuz veya tvs raider boyumda 1.90 bu arada sırıtırmı

Sürücü kursunda motor eğitmeniyim
A1 lerim raider
A2 lerim rtr 200
A1 otomatiklerim jübiter 125
Daha önce hiç debriyajlı kullanmadıysan jubiter al.
İlla vitesli alacaksan raider ların vites müşürlerinde kronik sorun var onun dışında on numara motordur.

A1 lerim raider
A2 lerim rtr 200
İlla vitesli alacaksan raider ların vites müşürlerinde kronik sorun var onun dışında on numara motordur.
kullanmayı bilmediğim için otomatik olması daha avantajıma diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A1 lerim raider
A2 lerim rtr 200
ama kurye tarzı bi motor istemiyorum jübiter öyke bişey mesela

2. el raider bakabilirsin 0 alma gibi bir niyetin yoksa tabi ve lütfen ekipman almayı ihmal etme, kazanın ne zaman olacağını bilemezsin

2. el raider bakabilirsin 0 alma gibi bir niyetin yoksa tabi ve lütfen ekipman almayı ihmal etme, kazanın ne zaman olacağını bilemezsin
hocam benelli ye ne diyosun hem ucuz hemde tipi çok hoşuma gidiyor raider biraz küçük geldi gözüme benelli kalıplı duruyor

70kya Drift L'den daha iyi motor yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,977
Üyeler
183,365
Son üye
computerengineer2
Geri