Yardım YD 16 PRO MAX 256 ALIYORUM. nelere dikkat etmem gerekiyor?

Hocam benim redmi buds 6 ım var. Ve fiyatına göre çoğu 5-7klık kulaklıktan daha iyi. Çoğu airpodstanda. Kötü yanı gecikmesi var ama ben zaten müzik dinleme amacıyla aldım. Sıkıntı olmuyor o yüzden. Birde Apple daha çok ismi var diye satıyor iyi olduğundan değil.
Android kullanıyorsunuz bir gün kulaklığınız bozulursa freebuds pro 4 tavsiye ederim cidden güzel bir kulaklıktı. Deezer üzerinden hi-fi muzik dinlerken kendimden geçiyordum.

Selamlar arkadaşlar,

Bu akşam bölgemdeki ( İstanbul-Avrupa) bir telefoncudan, sahibinden üzerinden de ilanını incelediğim bir cihazı almaya gidiyorum. 2 yıldır aynı dükkânda faaliyet gösteren, güvenilir görünen bir yer.

Telefon: iPhone 16 Pro Max – Çöl rengi – A3296 kodlu model
1 fiziksel SIM + 1 eSIM destekli
Fiyat: 53.000 TL, pazarlıkla 52.000 TL’ye kadar düşebileceğini söyledi.

İlanlarda 43–45 bin TL civarına da benzer cihazlar gördüm ama açıkçası bu tarz ilanlara çok güvenemediğim için biraz daha içim rahat etsin diye mağazadan, yüz yüze almayı tercih ediyorum.

Sizce bu fiyat makul mü?
Cihazı alırken ve kutusunu açarken nelere dikkat etmeliyim?
Bu tarz cihaz almış olan arkadaşlar varsa, önerilerinizi ve tecrübelerinizi duymak isterim 🙏
Şimdiden teşekkür ederim!
ben mardinde sordum 43.5 çöl rengi 16 pro

bugün 128lik 15 pro siparis ettim 45 gunu kalmıs 2.el. 18.5e aldım kk ile 20kya falan geldi

Apple ldac desteklemiyor huawei o sebeple kötü çalıştı diye düşünüyorum ama airpods'un da vasat olması ve macbookta çok daha iyi olması cidden üzücü.

Yabancı forumlarda da spor salonun mac götüreceğim diye goygoylar dönmüş.:(
airpods pro 3 demişken silikonlu kulaklıklar rahatsız ettiği ve kulaktan düştüğü için pro 2 yerine 4anc almıştım ama pro3 te kulaktan düşme vs giderildi diyorlar ne kadar doğru hocam kulakta duruşundan memnun musunuz

airpods pro 3 demişken silikonlu kulaklıklar rahatsız ettiği ve kulaktan düştüğü için pro 2 yerine 4anc almıştım ama pro3 te kulaktan düşme vs giderildi diyorlar ne kadar doğru hocam kulakta duruşundan memnun musunuz
Kendimi bildim bileli silikonlu kulaklıklar kullandım en rahat ve düşmeyenleri jabra 75t ve jabra elite 8'idi huawei bir tık rahatsız gelmişti ama airpods pro 3 kulağa iyi oturuyor ve bunda köpük silikon karışımı ucun etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum + olarak ses kalitesini ne kadar beğenmesem de şuana kadar deneyimlediğim en iyi anc kendisinde.

Bir de kalp atış sensörü de iyi çalısıyor gibi saatim ile %99 benzer ölçümler yaptı spordayken.

Geri