Hocam Aolion kanadında bu ürünün kodu nedir?Ben Türkiye'de gamepad satışı yapan bir firma olsaydım, kapısını ilk çalacağım marka Aolion olurdu. Çünkü birçok markanın gamepad’ini Aolion üretiyor örneğin ATK ve Throne gibi.
Evet alınır. Bu fiyata başka bir gamepad yok zaten.1299 alınır mı
Hala alınır hocamSırf indirimde ve abimle bi gamepadi bölüşmek zorunda kalmayalım diye alacaktım, şu ekranda indirimi kaçırınca hevesim de kaçtı, hakgg
Alıntıyı görüntüle
Doğrudur hocam, sadece indirimli alabiliyorken kaçınca insanın alası gelmiyor. Psikolojik bir şey, sağlık olsunHala alınır hocam
sonuncusu ben aldım hakkını helal et dostum ve ihtiyacım yoktu sırf görüntü yüzünden aldım.Sırf indirimde ve abimle bi gamepadi bölüşmek zorunda kalmayalım diye alacaktım, şu ekranda indirimi kaçırınca hevesim de kaçtı, hakgg
Alıntıyı görüntüle
Bu konuda çok haklısın. RTX 5080 ROG’u kovalıyorum; bir kez 73 bin TL’den görmüştüm, o yüzden artık onun üzerindeki hiçbir fiyata bakmıyorum. Gerçekten çok kötü bir durum.Doğrudur hocam, sadece indirimli alabiliyorken kaçınca insanın alası gelmiyor. Psikolojik bir şey, sağlık olsun![]()
Est hocam ne hakkı, hızlı olan alır. Güle güle kullanın.sonuncusu ben aldım hakkını helal et dostum ve ihtiyacım yoktu sırf görüntü yüzünden aldım.
sağolasın bende kartı masaya fırlatıyorum işim bitince onu aradım alamazsaydım üzülürdüm.dEst hocam ne hakkı, hızlı olan alır. Güle güle kullanın.