❌İndirim Bitti! Aula SC800 PAW3395 37gr 8000Hz Kablosuz Mouse 1588 TL

Bu mouse bu özelliklerle nasıl bu fiyata sunulabiliyor?
Kağıt üstünde değerlendirirsek aynı özellikle razer üretseydi bu fiyata verilebilir miydi?

Bence işin içinde bilmediğimiz bir şey var ama ben çözemedim gibi.

Kağıt üstünde değerlendirirsek aynı özellikle razer üretseydi bu fiyata verilebilir miydi?

Çin malı ürünlerde güvenlik problemleri olabiliyor. Daha yeni mouseleri kullanarak ses kaydedilebildiği öğrenildi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: frqn
shape scyrox v6 ile neredeyse aynı alacakların aklında bir fikir olsun.

buyuk sirketler cok buyuk kar marjiyla calisiyor hocam buyuk ihtimalle razer da cinde 5 dolara mal ediliyor aula da aralarindaki tek fark razerin marka degeri oldugu icin ayni urunu 100 dolara satabiliyor

Elin çinlisi benim sesi kaydedip neresine ne yapacak
Onu demiyorum malzeme kalitesi kullanım kalitesi için diyorum.
Aynı kaliteyi razer bu fiyata vermez mesela.

Bende diyorum ki bir yerde bir kalitesizlik veya kötü deneyim yaşatacak bir şey var ama belki farkında değiliz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyuk sirketler cok buyuk kar marjiyla calisiyor hocam buyuk ihtimalle razer da cinde 5 dolara mal ediliyor aula da aralarindaki tek fark razerin marka degeri oldugu icin ayni urunu 100 dolara satabiliyor
Hocam nispeten doğru ancak ben mesela asus rog serisi ile aynı kalitede fason bir klavye üretip satan için işi bir marka görmedim.
Tabi aula markasını pek bilmiyorum eğer corsair kalitesinde kendini kanıtlamış ve fasonda üretiyorsa sorun yok ancak çin işi markaların ürettiği ürünlere pek güvenemiyorum.

Psu bunun en basit örneği mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri