gunesss
80+
- Reaksiyon skoru
- 194
kral kredi iadesi kalkmadı mı nasıl alıyonTemudan 2000tl ye alınıyor (1400TL Kredi iadesi oluyor)
kral kredi iadesi kalkmadı mı nasıl alıyonTemudan 2000tl ye alınıyor (1400TL Kredi iadesi oluyor)
Mchose A5 Ultra daha iyi.Mchose a5 le aralarında çok fark var mı
Çin malı ürünlerde güvenlik problemleri olabiliyor. Daha yeni mouseleri kullanarak ses kaydedilebildiği öğrenildi.Bu mouse bu özelliklerle nasıl bu fiyata sunulabiliyor?
Kağıt üstünde değerlendirirsek aynı özellikle razer üretseydi bu fiyata verilebilir miydi?
Bence işin içinde bilmediğimiz bir şey var ama ben çözemedim gibi.
Elin çinlisi benim sesi kaydedip neresine ne yapacakÇin malı ürünlerde güvenlik problemleri olabiliyor. Daha yeni mouseleri kullanarak ses kaydedilebildiği öğrenildi.
buyuk sirketler cok buyuk kar marjiyla calisiyor hocam buyuk ihtimalle razer da cinde 5 dolara mal ediliyor aula da aralarindaki tek fark razerin marka degeri oldugu icin ayni urunu 100 dolara satabiliyorBu mouse bu özelliklerle nasıl bu fiyata sunulabiliyor?
Kağıt üstünde değerlendirirsek aynı özellikle razer üretseydi bu fiyata verilebilir miydi?
Bence işin içinde bilmediğimiz bir şey var ama ben çözemedim gibi.
Onu demiyorum malzeme kalitesi kullanım kalitesi için diyorum.Elin çinlisi benim sesi kaydedip neresine ne yapacak
Hocam nispeten doğru ancak ben mesela asus rog serisi ile aynı kalitede fason bir klavye üretip satan için işi bir marka görmedim.buyuk sirketler cok buyuk kar marjiyla calisiyor hocam buyuk ihtimalle razer da cinde 5 dolara mal ediliyor aula da aralarindaki tek fark razerin marka degeri oldugu icin ayni urunu 100 dolara satabiliyor