Ddr3 sistem kurmak hala mantıklı mı

Ddr3 sistem almak yada toplamak mantıklı değil bende aldım 1 yıl sonra bozuldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü ddr4 sistem al yada topla
hocam iyice okursanız amacım toplayımda en guncel oyunları oynayım değil 2 adet pcye sahıbım tamamen keyfi toplamak istiyorum orta seviye oyunlar için yeterli midir attıgım ilan nasıldır sorum bu daha sonra yukseltme vsde yapmayacagım

atıgım ilan nasıldır hocam bu fiyata alınır mı anakart hakkında cok bilgim yok işlemci benim için yeterli gözüküyor fikriniz nedir
Ucuz bir anakart. Ekran kartı slotu gen 2. Sen bu pc'yi ana bilgisayarın olarak toplamak istiyorsan üzer. Eğer pc'in varsa alınabilir bu fiyata yalnız orta seviye oyunla ne kastettiğiniz önemli.

Ucuz bir anakart. Ekran kartı slotu gen 2. Sen bu pc'yi ana bilgisayarın olarak toplamak istiyorsan üzer. Eğer pc'in varsa alınabilir bu fiyata yalnız orta seviye oyunla ne kastettiğiniz önemli.
2 adet pcm var hocam amacım itx kasa toplamak gerekirse uzak bir yere goturunce işimi görsün r6 cs minecraft vs gibi oyunlar oynatsın bu yani

2 adet pcm var hocam amacım itx kasa toplamak gerekirse uzak bir yere goturunce işimi görsün r6 cs minecraft vs gibi oyunlar oynatsın bu yani
Bu oyunları oynamadığımdan tanıdığım oyunlar değil kendin araştırman gerek. Ama bileşenler bu fiyata alınabilir.

ddr3 mini itx sistem kurmak istiyorum ihtiyacım oldugundan değil tamamen keyfi mini pc sınırları zorlayarak en uygun fşyata bunu yapmaya calısacagım ortalama oyunlarıda oynatmasını istiyorum

ECS H81H3-M4/İ5 4590 4.NESİL/8GB RAM bu şekilde 1200tlye buldum anakart hakkında cok bilgim yok ama işlemci su anlık benim için yeterli gibi gözüküyor düşünceleriniz nedir

Hiç gereği yok açıkçası. Çokta aşırıya kaçmadan diğer arkadaşların da dediği gibi orta şeker bir DDR4 sistem kurmak çok daha mantıklı olacaktır.

Hiç gereği yok açıkçası. Çokta aşırıya kaçmadan diğer arkadaşların da dediği gibi orta şeker bir DDR4 sistem kurmak çok daha mantıklı olacaktır.
hocam ddr4 toplasam min 6 8k arası vermem gerekiyor benım aklımda max 4k var

Ddr4'ün bile bu dönemde toplanması kuşku ile bakılıyorken,sence DDR3 toplanır mı?

sen zaten kararını vermişsin buraya kendini onaylattırmaya gelmişsin, karşıt tüm fikirlere yok hayır düşünmüyorum demişsin insanlarin fikrini merak ettiğin zaten yok ki 😀
amacım belli sorum belli ddr4 toplamak gibi bir amacım yok isteğimde yok ddr3 itx sistem toplasam uzaga mesela memlekete gotururken yanıma alma amaclı işimi görür mü orta seviye oyunlarda işimi görür mü merak ettiğim bu kendi kendinize cıkarımlar yapmayın

farkındayım hocam azda olsa orta seviye oyunları oynamam için yeterli olur mu yazdıgım bileşenler nasıldır daha bilgili insanlar fikir verebilir mi yani amacım bu
ddr3 çok eskidi bence ne kadar performanslı olur bilemedim

amacım belli sorum belli ddr4 toplamak gibi bir amacım yok isteğimde yok ddr3 itx sistem toplasam uzaga mesela memlekete gotururken yanıma alma amaclı işimi görür mü orta seviye oyunlarda işimi görür mü merak ettiğim bu kendi kendinize cıkarımlar yapmayın
Hocam o zaman alacağın işlemci ile ekran kartı ( tek fanlı rx570 fln ) o şekil oyun performansına bak yeterliyse al geç zaten 1200 demişsinilk ürünler 570 te 1500 fln 4 k ya toplanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri