Senin skalada 3 sistem gördüm alınır diyeceğim. Hepsinin belli eksiklikleri var ama çok önemli değil.
İlk sistemde öyle gözüme çarpan bir sey yok gainward kullanıcılarda soru işareti olabilir çok bir sey değil buda zaten hazır sistem ve alınacak seçenekler kısıtlı daha iyileri var mı? vardır bu paralara ama 9 taksit girince çok bir seçenek kalmıyor
9070 xt sistemde James Donkey sıvı ve firsby kasa var çok problem yaratır mı sanmam . O sıvı sogutma yerine güzel kule tipi çok daha iyi. En kötü ileride bozulursa 1.5 - 2 ye thermalright alırsın geçersin.
Son sistemde genel olarak ortalama tek sorun ram 16g ve lexar marka çok bir sey olur mu sanmam aynısından 1 tane daha 16 al 51 den 53 e falan gelir.
5070 sistemlerde 2. sisteme 16 ram daha alsan 3 - 5 aynı performans verecektir. Soru 9070 xt mi istiyorsun 5070 mi?
Senin skalada 3 sistem gördüm alınır diyeceğim. Hepsinin belli eksiklikleri var ama çok önemli değil.
İlk sistemde öyle gözüme çarpan bir sey yok gainward kullanıcılarda soru işareti olabilir çok bir sey değil buda zaten hazır sistem ve alınacak seçenekler kısıtlı daha iyileri var mı? vardır bu paralara ama 9 taksit girince çok bir seçenek kalmıyor
9070 xt sistemde James Donkey sıvı ve firsby kasa var çok problem yaratır mı sanmam . O sıvı sogutma yerine güzel kule tipi çok daha iyi. En kötü ileride bozulursa 1.5 - 2 ye thermalright alırsın geçersin.
Son sistemde genel olarak ortalama tek sorun ram 16g ve lexar marka çok bir sey olur mu sanmam aynısından 1 tane daha 16 al 51 den 53 e falan gelir.
5070 sistemlerde 2. sisteme 16 ram daha alsan 3 - 5 aynı performans verecektir. Soru 9070 xt mi istiyorsun 5070 mi?
2k 144 hz monitö var elimde bekar evi 4k TV de var ikisi birleşik kullanıyorum duruma göre TV yada monitor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumlar
MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR TAVSİYELERİ
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Aldığım sistem nasıl
Konu Sahibimelih44 Start dateDün, 22:20
First
Önceki
2 of 2
Çözüldü
Takibi bırak
Konuyu Yükselt
•••
saorishirosaki
saorishirosaki
80+
Bugün, 11:09
Sayfa işareti ekle (bookmark)
melih44 yazmış:
Reis iptal edebilirim hiç sıkıntı yok sadece yoruldum bakmaktan
70-75 lere çıksaydın zorlayıp 5070 ti sistemde toplayabilirdin ama sen bilirsin yinede çok iyi sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 11:10
hali hazırda bir monitörün yoksa 25-30 bin lirada 2k monitöre gidicek malesef giriş seviyesi istemiyorsan 30 minimum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 11:11
9070 almayarak iyi yapmışsın görüntü kalitesinde nvidia her konuda eziyor zaten
Beğen Beğen
Alıntı
Cevap
Rapor et
Beğen
Reaksiyonlar:
Sen
Aizens
80+
57 dakika önce
Soğutucu AM5 ve LGA1700 Uyumlu 1 SİSTEM MONTAJ HİZMETİ 1 Saygılarımızla,
Bu sistem iyi duruyor ama son bisey mesela 25k verip ps5 alsam yanına 35e 9060xt sistem alsam saçma mi olur yoksa direk bunu mu alsam
Parça parça 9 taksit de toplamayı deneyebilirim
Reis aynı sistemlere bakmışız valla 9070xt daha iyi duruyor sen olsan ne yapardin
2k 144 hz monitö var elimde bekar evi 4k TV de var ikisi birleşik kullanıyorum duruma göre TV yada monitor
Forumlar
MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR TAVSİYELERİ
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Aldığım sistem nasıl
Konu Sahibimelih44 Start dateDün, 22:20
First
Önceki
2 of 2
Çözüldü
Takibi bırak
Konuyu Yükselt
•••
saorishirosaki
saorishirosaki
80+
Bugün, 11:09
melih44 yazmış:
Reis iptal edebilirim hiç sıkıntı yok sadece yoruldum bakmaktan
70-75 lere çıksaydın zorlayıp 5070 ti sistemde toplayabilirdin ama sen bilirsin yinede çok iyi sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 11:10
hali hazırda bir monitörün yoksa 25-30 bin lirada 2k monitöre gidicek malesef giriş seviyesi istemiyorsan 30 minimum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 11:11
9070 almayarak iyi yapmışsın görüntü kalitesinde nvidia her konuda eziyor zaten
Beğen Beğen
Alıntı
Cevap
Rapor et
Beğen
Reaksiyonlar:
Sen
Aizens
80+
57 dakika önce
Soğutucu AM5 ve LGA1700 Uyumlu 1 SİSTEM MONTAJ HİZMETİ 1 Saygılarımızla,
Bu sistem iyi duruyor ama son bisey mesela 25k verip ps5 alsam yanına 35e 9060xt sistem alsam saçma mi olur yoksa direk bunu mu alsam
Parça parça 9 taksit de toplamayı deneyebilirim
2k 27" 165 aoc ve samsung m7 32" 4k monitör kullanıyorum. 4070 vardı 9070 xt aldım. Benim taraf belli sadece oyun için oturuyorum render vs almıyorum. bir kaç kez radeon yazılım çöktü ama çok sıkıntı etmiyorum oyunlarda 5070 ti gücünde 5070 fiyatında olduğu için.