BuffyCookie
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
ikinci el, kutusuz MSİ RTX 2070 Gaming Z Trio 8GB ekran kartı buldum. Furmark sonuçları aşağıda, görselini ekledim.
Havale ile alırsam 5.000 TL dedi, ama "Param Güvende" alırsam 6.000 TL istiyor.Fanlar bu yüzdede fena değil ama hotspot yüksek bu test kaç dakikalık birde ne kadara alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normal testi 15 dakikalık iste
Benim için sorunsuz olması önemli, bakımı kendim yaparım termal macunum var.Termal macun yenilenmesi lazım. Etiket çıkmasın diye bakım yapılmamış.
etiket bulup yapıştırmak dünyanın en kolay şeyi arkadaşlar. o yüzden şu içi açılmış açılmamış mevzularına çok takılmayın çünkü açılmış olan bir karta etiket yapıştırıp satan kitle var. eski nesil kart alıyorsunuz sonuçta. yeni serilerin içini açmaya zaten kimsenin cesareti olmaz garanti yüzünden.Termal macun yenilenmesi lazım. Etiket çıkmasın diye bakım yapılmamış.
katılıyorumetiket bulup yapıştırmak dünyanın en kolay şeyi arkadaşlar. o yüzden şu içi açılmış açılmamış mevzularına çok takılmayın çünkü açılmış olan bir karta etiket yapıştırıp satan kitle var. eski nesil kart alıyorsunuz sonuçta. yeni serilerin içini açmaya zaten kimsenin cesareti olmaz garanti yüzünden.
70 derece normal ama 1 dakikalık test bu sanırsamTermal macun yenilenmesi lazım. Etiket çıkmasın diye bakım yapılmamış.
15 dakikalık test iste hocam 10k ya 3070 aldım lcd ekranlı..Havale ile alırsam 5.000 TL dedi, ama "Param Güvende" alırsam 6.000 TL istiyor.
Benim için sorunsuz olması önemli, bakımı kendim yaparım termal macunum var.
Sizce bu ekran kart alınır mı?etiket bulup yapıştırmak dünyanın en kolay şeyi arkadaşlar. o yüzden şu içi açılmış açılmamış mevzularına çok takılmayın çünkü açılmış olan bir karta etiket yapıştırıp satan kitle var. eski nesil kart alıyorsunuz sonuçta. yeni serilerin içini açmaya zaten kimsenin cesareti olmaz garanti yüzünden.
Etiket takıntım yok zaten. Etiket takıntısı olan birçok kişi var ve satarken sıkıntı çıkıyor. Etiket alıp yapıştırmak veya etikete zarar vermeden kart sökmek mümkün. 104 derece hotspot ile kullanılmış kart yerine bakım yapılmış kart tercih ederim.etiket bulup yapıştırmak dünyanın en kolay şeyi arkadaşlar. o yüzden şu içi açılmış açılmamış mevzularına çok takılmayın çünkü açılmış olan bir karta etiket yapıştırıp satan kitle var. eski nesil kart alıyorsunuz sonuçta. yeni serilerin içini açmaya zaten kimsenin cesareti olmaz garanti yüzünden.
104 derece hotspot var. 70 olarak bakma sadece.katılıyorum
70 derece normal ama 1 dakikalık test bu sanırsam
15 dakikalık test iste hocam 10k ya 3070 aldım lcd ekranlı..
Sizce alınır mı?Etiket takıntım yok zaten. Etiket takıntısı olan birçok kişi var ve satarken sıkıntı çıkıyor. Etiket alıp yapıştırmak veya etikete zarar vermeden kart sökmek mümkün. 104 derece hotspot ile kullanılmış kart yerine bakım yapılmış kart tercih ederim.
Birçok ekran kartı aldım sattım. Karta bakım yapıp zor sattığım kart çok oldu. Etiket olmayınca direkt tamirli olarak bakıyorlar.
104 derece hotspot var. 70 olarak bakma sadece.
evet hocam da onun macunla alakası yoktur ki vramler ısınıyor sanırsam fazla padlerin özelliği gitmiş olabilir feya bloklar tozlu ve 1 dakikalık testte böyleEtiket takıntım yok zaten. Etiket takıntısı olan birçok kişi var ve satarken sıkıntı çıkıyor. Etiket alıp yapıştırmak veya etikete zarar vermeden kart sökmek mümkün. 104 derece hotspot ile kullanılmış kart yerine bakım yapılmış kart tercih ederim.
Birçok ekran kartı aldım sattım. Karta bakım yapıp zor sattığım kart çok oldu. Etiket olmayınca direkt tamirli olarak bakıyorlar.
104 derece hotspot var. 70 olarak bakma sadece.
Sizce alınır mı?
6 bin TL'ye alınmaz. 5-6kya rx 6600 veya a750 al daha iyi. garantili a750 bulursun.Havale ile alırsam 5.000 TL dedi, ama "Param Güvende" alırsam 6.000 TL istiyor.
Benim için sorunsuz olması önemli, bakımı kendim yaparım termal macunum var.
ne kadar eski o kadar baş ağrısı. ama bütçen bu yöndeyse bir şey diyemem. tavsiye edebileceğim tek şey olur. face gruplarından, referanslı satıcılar üzerinden bakman. sarı siteye göre daha makul ve güvenilir olurSizce bu ekran kart alınır mı?
vram gayet iyi. 77 derece fazla değil. Termal macun bittiği için çipin bazı kısımları çok ısınıyor muhtemelen. hotspot çipin en sıcak noktası oluyor.evet hocam da onun macunla alakası yoktur ki vramler ısınıyor sanırsam fazla padlerin özelliği gitmiş olabilir feya bloklar tozlu ve 1 dakikalık testte böyle
15 dakikalık test iste