Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,783
Hocam sepete eklediğiniz ürünün linkini atar mısınız?Bulamadım mağazada
Değer mi hocam iyi mi 70 çok gibi sanki 225gr için.Gerçi bayadır bal yemedim piyasayı bilmiyorum![]()
Balparmak Yayla ve Ova Çiçek Balı 225 g Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Balparmak Yayla ve Ova Çiçek Balı 225 g ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Balparmak Yayla ve Ova Çiçek Balı 225 g fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Kargo cikiyo![]()
Balparmak Yayla ve Ova Çiçek Balı 225 g Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Balparmak Yayla ve Ova Çiçek Balı 225 g ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Balparmak Yayla ve Ova Çiçek Balı 225 g fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Deneyebilirsin. 70tl güzel fiyat.Değer mi hocam iyi mi 70 çok gibi sanki 225gr için.Gerçi bayadır bal yemedim piyasayı bilmiyorum
İlk ay üyelik 1tl olmadıysan işine yarayabilir.Kargo cikiyo
Aynen katılıyorum. Geçen ay yıllık alınca kasımda 500TL kupon vereceklerini belirtmişleri. O yüzden bazılarımız kargodan ayrıcalıklıyız. Devamlı etkinlik oluyor ufak büyük fark etmeden. İyi denk geldik yıllık üyelik kampanyasına.Oransal olarak pek indirim olmuyor gibi. Kargoyla birlikte 225 gr bal 110 TL'ye geliyor. 850 gramı 420 TL'ye satılıyor. Tabi ki bu tarz ürünlere o şekilde bakmamak lazım çünkü genelde ürünün miktarı arttıkça birim başına düşen maliyet azalır.
O halde kargo ücreti olmadığı takdirde gerçekten avantajlı oluyor.Aynen katılıyorum. Geçen ay yıllık alınca kasımda 500TL kupon vereceklerini belirtmişleri. O yüzden bazılarımız kargodan ayrıcalıklıyız. Devamlı etkinlik oluyor ufak büyük fark etmeden. İyi denk geldik yıllık üyelik kampanyasına.
500 liraya glikoz şurubu mu satıyorlar? hiç mi denetim yokşu balı yicene git şerbet yap şekerden dondur ye daha yararlıdır kardeşim almayın şu markayıGlikoz şurubu diyorum
Gümüşhane balparmak tırları şurup dolu geliyor bal dolu olarak gidiyorlar. Arıcılık yapan abilerimizin mekanlarına gidince görüyoruz bunların üretim yerlerini. Hatta millet şikayetçi bizim arılarımızda gidip oralardan bal topluyor kalitesi bozuluyor diye. Paran çok ise denetim yok bu ülkede.500 liraya glikoz şurubu mu satıyorlar? hiç mi denetim yok
1 kavanoz gerçek bal şuan 1000 liraya satılıyor tüm karadenizdeOransal olarak pek indirim olmuyor gibi. Kargoyla birlikte 225 gr bal 110 TL'ye geliyor. 850 gramı 420 TL'ye satılıyor. Tabi ki bu tarz ürünlere o şekilde bakmamak lazım çünkü genelde ürünün miktarı arttıkça birim başına düşen maliyet azalır.