🔥İndirim 🔥Pazarama Kişiye Özel Alt Alt Limitsiz Balparmak Kuponu🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,783
Ürünü ekleyip sepette kuponu uygulayın.
1760542057384.webp

1760542107688.webp

Oransal olarak pek indirim olmuyor gibi. Kargoyla birlikte 225 gr bal 110 TL'ye geliyor. 850 gramı 420 TL'ye satılıyor. Tabi ki bu tarz ürünlere o şekilde bakmamak lazım çünkü genelde ürünün miktarı arttıkça birim başına düşen maliyet azalır.

şu balı yicene git şerbet yap şekerden dondur ye daha yararlıdır kardeşim almayın şu markayı :( Glikoz şurubu diyorum

Oransal olarak pek indirim olmuyor gibi. Kargoyla birlikte 225 gr bal 110 TL'ye geliyor. 850 gramı 420 TL'ye satılıyor. Tabi ki bu tarz ürünlere o şekilde bakmamak lazım çünkü genelde ürünün miktarı arttıkça birim başına düşen maliyet azalır.
Aynen katılıyorum. Geçen ay yıllık alınca kasımda 500TL kupon vereceklerini belirtmişleri. O yüzden bazılarımız kargodan ayrıcalıklıyız. Devamlı etkinlik oluyor ufak büyük fark etmeden. İyi denk geldik yıllık üyelik kampanyasına.

Aynen katılıyorum. Geçen ay yıllık alınca kasımda 500TL kupon vereceklerini belirtmişleri. O yüzden bazılarımız kargodan ayrıcalıklıyız. Devamlı etkinlik oluyor ufak büyük fark etmeden. İyi denk geldik yıllık üyelik kampanyasına.
O halde kargo ücreti olmadığı takdirde gerçekten avantajlı oluyor.

şu balı yicene git şerbet yap şekerden dondur ye daha yararlıdır kardeşim almayın şu markayı :( Glikoz şurubu diyorum
500 liraya glikoz şurubu mu satıyorlar? hiç mi denetim yok

500 liraya glikoz şurubu mu satıyorlar? hiç mi denetim yok
Gümüşhane balparmak tırları şurup dolu geliyor bal dolu olarak gidiyorlar. Arıcılık yapan abilerimizin mekanlarına gidince görüyoruz bunların üretim yerlerini. Hatta millet şikayetçi bizim arılarımızda gidip oralardan bal topluyor kalitesi bozuluyor diye. Paran çok ise denetim yok bu ülkede.

1 kavanoz gerçek bal şuan 1000 liraya satılıyor tüm karadenizde

bunlar bu fiyata nasıl satıyor bunu

Geri