Oyuncu/ofis koltuğu hangisini almalıyım

bilemem ki custom yapıldığını bile senden duydum
valla bi araştır istersen pvc süngerden yapıyor fahiş fiyata satıyor yada git bi tane çıkma 98 şahin koltuğu al ondan daha iyi valla :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bi araştır istersen pvc süngerden yapıyor fahiş fiyata satıyor yada git bi tane çıkma 98 şahin koltuğu al ondan daha iyi valla :D
yada brodway arka koltuğuda olur

Ben 15li plus kullanıyorum hangi model bütçenize uygunsa almanız iyi olur bütçe sınırlıysa toryumdu yanlış hatırlamıyorsam onu almak yerine 15li plus daha kalitelidir önerim düz siyah veya gri almanız olur full kumaş olduğu için deride arkadaşım kullanıyor dikişleri patlamıştı onun
15li plus mı daha mantıklı yoksa hawk fabv4 mü?

15li plus mı daha mantıklı yoksa hawk fabv4 mü?
15li plus daha iyi olur. Ben 175 boyundayım 100 kiloyum şahsen zıpladım amortisör bozuldu durduk yere nadiren iniyordu koltuk mail attım yeni ürün gönderdiler direkt.

yeni ürün dediğim yeni amortisör yanlış anlaşılmasın :D

bunu düşündüm biraz da malzeme kalitesinden laf atmışlar birde benim koltuk bulmam çok zor oluyor 1.93 100 kilo olduğum için zor
Bendede senin gibi boy kilo var yakın zaman hawk future aldım çok rahat bir koltuk tamamen yatabiliyor arkaya doğru onda bile sorun olmadı bende bel yastıksız bağdaş bile kurabiliyorum alabiliyorsan hawk future al derdim hiç düşünmeden

IMG_0660.webp

Sarı sitede koltuk bakarken buldum Xdrive Anka king özel serisi ve düz king koltuk 10k adam 4250 den koymuş sıfır kolisinde gittim baktım gerçekten öyle aldım geldim 1 tane daha vardı adamın elinde konu açtım umarım bizden biri almıştır. Sarı siteyi de bir kontrol et derim

Alıntıyı görüntüle
Sarı sitede koltuk bakarken buldum Xdrive Anka king özel serisi ve düz king koltuk 10k adam 4250 den koymuş sıfır kolisinde gittim baktım gerçekten öyle aldım geldim 1 tane daha vardı adamın elinde konu açtım umarım bizden biri almıştır. Sarı siteyi de bir kontrol et derim
ben benim koltuğu sarı siteye koydum satılırsa yeni koltuk alıcam ama sıfır almayı düşünüyorum

Bendede senin gibi boy kilo var yakın zaman hawk future aldım çok rahat bir koltuk tamamen yatabiliyor arkaya doğru onda bile sorun olmadı bende bel yastıksız bağdaş bile kurabiliyorum alabiliyorsan hawk future al derdim hiç düşünmeden
hawk future bütçemi aşıyo maalesef

Bence hiç acele etme. 10k ya ulaşırsa bütçen müdür koltuğu alırsın. Daha dayanıklı oluyor onlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,767
Üyeler
190,801
Son üye
SEASKYE
Geri