🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.950, TL- Oldu ONS - 4250 -🔥🔥🔥

1 haftadır şu an almak mantıklı mı diyenler fark ettiyseniz 1 haftadır artıyor. Yüklü miktarda almayacaksan kısa vadede bir şey ifade etmez. En azından paranız tl de ezilmez. Alıp kenara atacaksanız almak mantıklı

Gece vardiyasından gelince uyuya kalmışım ama bu kadar yükseleceğini zannetmiyordum 4024 lerde geziyordu 4280 olmuş bilmiyorum her gün daha da zirveye oynuyor durmayacakmış gibi gidiyor nerede düzeltme yapacağını kimse bilmiyor kestiremiyor normalde bu seviyeye 2026 nın ilk yarısında gelmesi gerekiyordu.

uyuya kalmışım :) aSD: :ASd :as:D bu yoruma kopuyorum ASD A:sd sA:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her yükselemez dediğimiz gün daha da zirveye oynuyor.
Günaydın hocam akshahhaha

Benim düşüncem altın baya kıyamet gibi olacak. Şu an tüm dünya ortadoğu olayları yüzünden tetikte, herkes savunma sanayi projelerini hızlandırmış durumda, merkez bankaları altın stokluyor, küresel bir durum var ve trumpın en ufak bir cümlesi, abd borsasında bir günde 300-400 milyar dolar para sildiriyor. Dolayısıyla abd ekonomisi için yaptığı politikalarıyla altını yükseltecek devamlı. Geçen gün oğlu btc den bir günde 80 milyon dolar kaldırmış. Tamamıyla manipülasyona uğruyor.

Benim düşüncem altın baya kıyamet gibi olacak. Şu an tüm dünya ortadoğu olayları yüzünden tetikte, herkes savunma sanayi projelerini hızlandırmış durumda, merkez bankaları altın stokluyor, küresel bir durum var ve trumpın en ufak bir cümlesi, abd borsasında bir günde 300-400 milyar dolar para sildiriyor. Dolayısıyla abd ekonomisi için yaptığı politikalarıyla altını yükseltecek devamlı. Geçen gün oğlu btc den bir günde 80 milyon dolar kaldırmış. Tamamıyla manipülasyona uğruyor.
Şuan arabasını satıp altın alanlar var çevremde. Faizden bile çok kazandırdı bu sene. 2026'da bayağı bir uçar diye düşünüyorum. Şuanki gibi devam ederse yılbaşına 7000-7500 zaten

1760647689524.webp

o.O2

Yükseliş 1 haftadır değil 1 ocaktan tibaren başladı. Hatta ilk hareketlenme Trump seçilmesi ise 2300$'lardan 2500$'lere zıplama ile oldu.
Sonra ilk ciddi zıplama 1 Ocak 19 Mart arası. 2700$'den 3500$'a çıkana kadar. Sonrası 20 Ağustos'a kadar 3100-3400 arası paso gidip geldi.
20 Ağustos sonrası 3400$ desteği kırıldı ve 3500-3600-3700-3800-3900 ve en zoru 4000 idi.
4000 kirildiktan sonra hedef güncellenir arkadaşlar. Yeni hedef 4500. Sonraki hedef 5000.
Bütün merkez bankaları altın alımı yapıyor. Dünya 2030'da savaşa hazırlanıyor. ABD borcunu altın alarak kapatmayı hedefleniyor.
Son BTC olayı gösterdi ki olmayan coinler anında eridi. Ama fiziksel madenlere bir şey olmuyor.
Ve bankaların 2026 hedefi 5000$ ons.

bu artışların bir çok sebebi var, israil filistin mevzusu, savaş riskleri, savunma sanayi atılımları, çin ile girilen ticaret savaşı, trumpın manipülatif cümleleri, abd de hükümetin kapalı olması gibi. Bu arada hükümet açılınca toparlanır diyorlar.

Geri