Foruma İlk Girdiğinizde Ne Tepki Vermiştiniz ?

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
ben bilgisayar toplayacağım zaman vidonun açıklamasında görüp girmiştim o zamana kadar forum nedir ne değildir bilmezdim girdiğimde bi baktım sıcak fırsatlar var aha ben köşeyi dondum ucuza alır satarım dedim battım ve yaklaşık 1 ay boyunca konu açamamıştım konu açma yerini bulamamıştım

Normalde hiç forum vs bilmiyordum zaten yeni katıldım sayılır.Pc toplamak için ilk konumu açmıştım sonra bu olurmu bu bunla olurmu vs. Birçok daha konu açtıktan sonra ortamı çok sevdim ve çok mesaj yazmasamda başkalarının yazdıkları şeyleri okumak hoşuma gitti ve ara sıra takıldığım bir yer oldu ama hala pc ile ilgili pek bir şey bilmiyorum.😀

ben bilgisayar toplayacağım zaman vidonun açıklamasında görüp girmiştim o zamana kadar forum nedir ne değildir bilmezdim girdiğimde bi baktım sıcak fırsatlar var aha ben köşeyi dondum ucuza alır satarım dedim battım ve yaklaşık 1 ay boyunca konu açamamıştım konu açma yerini bulamamıştım
Pc Toplamak İçin Girmiştim İlk Konu Açtım @MuratTheFounderOfGariban Detaylı Parça Önermişti Çok Kral Adamdı O Zamandan Sonra Bağımlı Oldum Günde En Az 1 Kere Girmem Gerek Dedim Ve Giriyorum

normalde pc ile ilgili çok bilgi sahibi değildim karantina çıkınca ortaya içime kapandım evde ve bilgisayar parçalarına sardım sonra donanım arşivini youtube'dan deli gibi izlemeye başladım sonra forumuna kayıt olayım dedim o günden beri hergün girerim bakarım forumun ilk hali çok başkaydı tabi

neler yeniyi keşfedince

İlk forumla tanışmam DH forumla olmuştur.
Aga bi girdim PC modifikasyon felan bölümü var. Bu nedir herkes bir başlık açmış. Bilgisayarıma fan takıyorum. Kasa içi işıklandırmam nasıl felan diye uzuyor gidiyor.

Aga millet delicesine bilgisayarını kesip modifiye yapıyor. İşıklı mışıklı kasalar.

Öyle böyle değil bir heves geldi. Askere gitmeden önce bakmıştım. Askerdeyken fena heveslendim ulan ben daha iyi bilgisayar modifiye ederim diye.
Geri Geldiğimde contayı yakmıştım eski kasayı kestim fanlar ekledim kasayı siyaha fanları kırmızıya boyadım.
Sattım Bidaha topladım modifiye yaptım sattım.
Ve son kez olarak sıfırdan Tahta kasa yaptım. :)

Satsam yeni projeye devam ama :D
Bu defa akıllara gelmiyecek kasa yapıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu bu foruma aitse. Eskiden olduğum forum öldü sayılır. Sdn forumda adam bulmak Sahara çölünde buzlu içecek bulmakla eşdeğer.

md2 sıstem aldıgımda keşfettım forumu ama genelde hep izleme bişeyler öğrenme tarafı olmusumdur pek bilgi sahibi olmadıgım için az buz bişeyler kaptım gibi

topladığım sisteme dandik demişlerdi hepsine sövmüştüm taa ilk açıdlıpğı zaman

Windows ile alakalı bir konu bakıyordum hatırladığım kadarıyla. Sonra foruma kayıt oldum fakat 1 ay kullanmadım. Şimdi ise forumu bırakacağım, ilginç geldi konuyu görünce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,834
Üyeler
187,408
Son üye
Furkanzz27
Geri