Film/Dizi önerebilir misiniz?

Bukr3j

80+ Silver
Reaksiyon skoru
514
Yurtda kalıyorum, laptop da yaklaşık 600GB boş alan var ve film/dizi ile doldurmaya çalışıyorum. Önerebileceğiniz film yada dizi var mı? Kategori fark etmez.

Interstellar, bu sene çıkan akşam izlediğim Ejderhanı nasıl eğitirsin filmi de çok güzeldi harici komedi filmi olarak 80 lerin Airplane! var oda güzel filmdi Airplane II: The Seguel de 2. filmi eğlenceliydi izlemesi keyifliydi

Geleceğe Dönüş (3 film)
Marvel filmleri baştan sona tüm seri (Iron Man, Örümcek Adam, Hulk, Karınca Adam, Galaksinin Koruyucuları, Yenilmezler,.. gibi tüm olası kombinasyonlar)
Yarının Sınırında
Ben Efsaneyim
50 İlk Öpücük
Başlangıç
Azınlık Raporu
Beyaz Saray Düştü
Görevimiz tehlike (tüm filmler)
Esaretin Bedeli
Forest Gump
Yüzükleri Efendisi (tüm filmler)
Yıldızlararası
Matrix (tüm filmler)
Amelie
Çekirdek (The Core)

Yurtda kalıyorum, laptop da yaklaşık 600GB boş alan var ve film/dizi ile doldurmaya çalışıyorum. Önerebileceğiniz film yada dizi var mı? Kategori fark etmez.
İzlemişsindir ama bitirim ikili serisi olabilir

Kung-Fu Panda serisi (Aklıma o geldi)
Lisedeyken ilk 3 filmini okulda izlemiştik.

The Boys , gen v , Dexter , stranger things , mad max (film) , 3-5 anime de izle ya jojo's bizzare adventure , attack on titan.

sons of anarchy
mayans mc
lie to me(ani bitiyor)
stumptown(ani bitiyor)
criminal minds

Geri