Trendyol'dan Microsoft Office 365 alınır mı?

FurkanIIy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,242
Arkadaşlar ofisimizde kullanmak için Office 365 almak istiyoruz ama Microsoft'un fiyatları çok pahalı. Sizce Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi sitelerden Office 365 alınır mı?

Bu da almayı düşündüğüm ürün

Arkadaşlar ofisimizde kullanmak için Office 365 almak istiyoruz ama Microsoft'un fiyatları çok pahalı. Sizce Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi sitelerden Office 365 alınır mı?

çok güvenilir değil kötü yorumları var

alınır. Güvenli oluyor trendyol.

ben burdan windows 10 pro aldım hala kullanıyorum

Hayır bende almıştım 5 cihaz için 300 tl ye 3 ay sonra adam hesabı kapatmış hesaplarda ban yemiş param gitmişti.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Ben bu siteyi (onelisans.com) denedim, Office 365 lisansını oradan aldım. Başta tereddüt ettim ama kod hemen mailime geldi, etkinleştirme sorunsuz oldu. Şu an 3 aydır kullanıyorum, güncellemeler de normal şekilde geliyor. Fiyatına göre gayet mantıklı, tavsiye ederim.

Geri