Ev kullanımı için televizyon önerisi

KaOsa

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
25000
Merhaba dostlar salonda kullanmak için 55 inc bir TV arıyorum. Oyun vs oynama durumu pek olmayacak. Film ve dizi için kullanılacağı için en önemli beklentim görüntü kalitesinin iyi olması. Bütçe maksimum 25k şimdilik iyi kötü bir TV var elimde tavsiyeleriniz neler olur hangi modellere bakayım ya da yakında indirim var bekle şu modeller indirime girer gibi tüm önerilere açığım.

Merhaba dostlar salonda kullanmak için 55 inc bir TV arıyorum. Oyun vs oynama durumu pek olmayacak. Film ve dizi için kullanılacağı için en önemli beklentim görüntü kalitesinin iyi olması. Bütçe maksimum 25k şimdilik iyi kötü bir TV var elimde tavsiyeleriniz neler olur hangi modellere bakayım ya da yakında indirim var bekle şu modeller indirime girer gibi tüm önerilere açığım.
35 binden 29 a düşmüş bütçe artarsa bu olabilir

Hocam ben geçen sene almıştım yeni tv aynı 55inç vestel aldım fiyat uygundu diye 4k android 20k civarına taksitle almıştık. Şöyle söyleyebilirim normal kullanım için fena değil youtube amazon prime falan olması gereketiği gibi çalışıyor zaten bu fiyat bandında ki TV'lerin aşağı yukarı çoğu benzer gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri