Öneri 16 prodan 17 proya geçilirmi ?

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
140
eskiyi kapıda yenile hepsiburada kendi satıcısı 17 pro 256 turuncu 108k
benim teli 55k sayıyor benim tel sıfır ayarında zaten TR.

aradaki fark 53k vermem lazım. değermi geçilirmi bi fikir

Senin telefonu fena öldürüyo sakın yapma. İlla geçmek istiyosan kendin sat 16 proyu öyle geç. Ama bence hiç gerek yok.

16 proyu kendin sat elden 55 ten fazlaya satarsın her türlü.

1761129847012.webp

Senin telefonu fena öldürüyo sakın yapma. İlla geçmek istiyosan kendin sat 16 proyu öyle geç. Ama bence hiç gerek yok.
nerden satablrm kanka platfrom?
kanka daha hızlı daha iyi kamera diyolar bide turuncu hoşuma gitti ya bıktık siyah gri :SDFS
Bir dakika düşünme hemen geçmelisin 17e
varmı snde
16 proyu kendin sat elden 55 ten fazlaya satarsın her türlü.
nerden satablrm kanka platfrom

kanka daha hızlı daha iyi kamera diyolar bide turuncu hoşuma gitti ya bıktık siyah gri :SDFS

varmı snde

sahibindene koy piyasası fiyatına.

16 pronuz kaç gb bilmiyorum söylememişsiniz ama 256 gblıkları şuan minimum telefonun durumuna göre 65k-70k arasına satılıyor siz 55 e verip bide üstüne 53k verip 17 pro düz modelini alıcaksınız bu olay, matematik artık ne dersen de tamamen kazıklanma üzerine bende de 16 pro var geçen telefoncuyla konuştum benimkini 65 e alabiliriz dedi 16 promax düşünüyordum bende üstüne 20 verirsen vereyim dedim.

varmı snde

sahibindende senin ürünün fiyatlarına bak biraz daha altını yazarsan çok daha hızlı satılır.

sahibindene koy piyasası fiyatına.
kanka hep önüme ilanlarda YD ler geliyo TR fiyatları kaç bulamadm ki ya
16 pronuz kaç gb bilmiyorum söylememişsiniz ama 256 gblıkları şuan minimum telefonun durumuna göre 65k-70k arasına satılıyor siz 55 e verip bide üstüne 53k verip 17 pro düz modelini alıcaksınız bu olay, matematik artık ne dersen de tamamen kazıklanma üzerine bende de 16 pro var geçen telefoncuyla konuştum benimkini 65 e alabiliriz dedi 16 promax düşünüyordum bende üstüne 20 verirsen vereyim dedim.
128 gb benim hafızadan dolayı snktım yok ztn. ben oyunda oynamam çok video fotomda yoktur.
sarı sitede 70 75 arası galiba benim tel alcağm telde 108k
sahibindende senin ürünün fiyatlarına bak biraz daha altını yazarsan çok daha hızlı satılır.
nekdr knk tahmini hep YD görüyorm ya TR fiyatı bulamadm

kanka hep önüme ilanlarda YD ler geliyo TR fiyatları kaç bulamadm ki ya

128 gb benim hafızadan dolayı snktım yok ztn. ben oyunda oynamam çok video fotomda yoktur.
sarı sitede 70 75 arası galiba benim tel alcağm telde 108k

nekdr knk tahmini hep YD görüyorm ya TR fiyatı bulamadm
iphone 16 pro 70-80 arası değişiyor cihazınız temizse garantisi varsa ona göre karar verin.

Hepsiburadaya satma telefoncuya sat en kötü ihtimalle en kötü ihtimalle sahibinden'in yepy hizmetinden sat

iphone 16 pro 70-80 arası değişiyor cihazınız temizse garantisi varsa ona göre karar verin.
sıfır ayarında TR kanka %100.
hatta orjinal appleden alınma şeffaf kılıf var gerçi dün yere düştü çok ufak kırığı var ama gene orjinal ederi 1.5K şuan onuda hediye ederim çünkü 17 proya kullanamam onu.
hem ilgi çeker satarm bence
Hepsiburadaya satma telefoncuya sat en kötü ihtimalle en kötü ihtimalle sahibinden'in yepy hizmetinden sat
sahibindenden satarm ozmn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri