Öneri 16 prodan 17 proya geçilirmi ?

kanka kutu ztn varda fatura nerden bulcam ben hepsiburadan almştm.
en iyi telefoncu sataym diyon yani sahbiniden felan değil hem direk nakit keş para. direk sip verrm 17 yi
E faturayı indirip atarsın isterse telefoncuya bağlı zaten

Sahibinden üzerinden satarsan satman daha uzun sürer ama maks parayı öyle alırsın ama kısa sürsün istiyorsan önce tüm telefonculardan fiyat al sonra yepy'den fiyat al satarsın öyle

kanka kutu ztn varda fatura nerden bulcam ben hepsiburadan almştm.
en iyi telefoncu sataym diyon yani sahbiniden felan değil hem direk nakit keş para. direk sip verrm 17 yi
kanki bu işten en az fazla faydayla faydalanmak istiyorsan benim dediğimi yap elindekini 65 e sat 85 e 16 pro max al bir sonraki sene 18 pro max al şuan 16 prodan 17 proya geçmeni gerektiricek hiç bir özellik yok

ağır konuşcamda olmayacak en fazla 25 verecek ne, bu nasıl bir bilgisizliktir bu nasıl bir cahilliktir bu nasıl bir yorumdur , bilmiyorsan konuşmayacaksın kardeş, konu hakkında bilgin yoksa konuşmayacaksın yorum kasmak için konuşmayacaksın bu kadar basit.
Yahu milletin aklı yok fikri yok konuşuyorlar anca 16-17 yaşında çocuklar işte

En az 2 model üst ve radikal değişiklikler olmadan üstüne büyük meblağlar verip cihaz değiştirmek doğru değil.

Yahu milletin aklı yok fikri yok konuşuyorlar anca 16-17 yaşında çocuklar işte
ya kanki 16-17 de biz böyle değildik ya yemin ederim anlamıyorum şunların kafa yapılarını, şu attığı yorumu okumak bile ızdırap çektirdi :ROFLMAO:

En az 2 model üst ve radikal değişiklikler olmadan üstüne büyük meblağlar verip cihaz değiştirmek doğru değil.
kesinlikle katılıyorum, üstüne 50k vermek saçmalıktan başka bişi değil arada sadece 1 sene fark var.

ya kanki 16-17 de biz böyle değildik ya yemin ederim anlamıyorum şunların kafa yapılarını, şu attığı yorumu okumak bile ızdırap çektirdi :ROFLMAO:

kesinlikle katılıyorum, üstüne 50k vermek saçmalıktan başka bişi değil arada sadece 1 sene fark var.
50k vermicem 35k 50k nerden ckti kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E faturayı indirip atarsın isterse telefoncuya bağlı zaten

Sahibinden üzerinden satarsan satman daha uzun sürer ama maks parayı öyle alırsın ama kısa sürsün istiyorsan önce tüm telefonculardan fiyat al sonra yepy'den fiyat al satarsın öyle
Kanka yepy dedign ney onu anlamadm bi

eskiyi kapıda yenile hepsiburada kendi satıcısı 17 pro 256 turuncu 108k
benim teli 55k sayıyor benim tel sıfır ayarında zaten TR.

aradaki fark 53k vermem lazım. değermi geçilirmi bi fikir
Elimde titanyum kasalı cihaz olsa alüminyum bir cihaza geçmek için bir de üstüne para verir miydim diye soruyorsan asla vermezdim. Onun dışında da ne fark var ki geçmek istiyorsun statü için mi? Zenginim bana statü lazım diyorsan (telefonla statü meselesi de bana saçma geliyor ama neyse) alabilirsin başka türlü bunun mantığı yok zaten.

Elimde titanyum kasalı cihaz olsa alüminyum bir cihaza geçmek için bir de üstüne para verir miydim diye soruyorsan asla vermezdim. Onun dışında da ne fark var ki geçmek istiyorsun statü için mi? Zenginim bana statü lazım diyorsan (telefonla statü meselesi de bana saçma geliyor ama neyse) alabilirsin başka türlü bunun mantığı yok zaten.
zengin olsak elimizdekini satıp mı alirdik, tamamen hava için yapıyoruz.

hocam sorununuza gelirsek en hızlı şekilde telefoncuya gidip sıcak parayı almak, yok ben beklerim derseniz de ilan açmak başka yol yok
Reis ilcede oturuyorum sehre mi gideym telefoncu icin. Bide 61 veriyo sahibindendeki sistem. Kaca satarm 70 kafamdaki rakam aslnda 70 isimi gorur

Geri