Zaten bir Harry Potter sever olarak oynamaya can atıyordum ama hem fiyat fazlaydı hem zamanım az... Şimdi bf6 dan iade edilen 720 TL ödül ile alabilirim oynamasam bile kütüphanede dursun
Neden utanayım hocam? Oyun epicde var ama hala crack oynuyorum
1-Neden satın aldığım bir oyuna girmek için baştan launcher açayım hemde offline bi oyun için
2-Neden launchere eskiden yüklü olan bir oyunu tekrar tanımlamaya uğraşarak vaktimi harcayayım...
Daha geçen gün satın aldım steam üzerinden 1.30 dolar cüzdanda + 350 lirayla aldım bugün de GamePower Force kol geldi oyun oynanışı güzele benziyor tam test etmedim nasıl diye baktım daha başından sürükledi 30dk öyle oynadım biraz daha araştırayım ona göre iade mi etsem bilemedim gerçi 350 çerez parası artık yoksulluk sınırının 95k olduğu bir ülkede 22k maaş alıyoruz 350 lira sudan ucuz diyebilirim ama önerim harry potter izle ben onu izledim oradan yola çıkarak baktım güzele benziyor sardı film oyununda aldım şimdi 3 bitirdim dün akşam bugün 4 e başlayacağım bitsin oyununda oynayıp hp serisine noktamı koyup attack on titan izlemeye gideceğim
Arkadaşlarla sarıyor 1 el oynarsanız zaten 1 saat geçmiş olur günde veya haftada 1 el atıyoruz biz uzun zamandır girmedik gerçi ama güzel oyun bulmacalı falan hoşumuza gitti bizim ama oynanacaksa minimum 2 kişi olun hem solo sarmaz ve muhtemelen oynanmıyordur öyle hem de 2 kişiyle ayrı zevki oluyor önerim 2 evrimleşememiş arkadaşla ve siz birlikte girerseniz kesinlikle tadından yenmez o evrimleşememiş kişi ben oluyorum bu arada
Neden utanayım hocam? Oyun epicde var ama hala crack oynuyorum
1-Neden satın aldığım bir oyuna girmek için baştan launcher açayım hemde offline bi oyun için
2-Neden launchere eskiden yüklü olan bir oyunu tekrar tanımlamaya uğraşarak vaktimi harcayayım...
parasını verip crack kullanmakta sıkıntı yok bana göre zaten gta serisi olsa bile halen crack indiriyorum çalışmıyor yoksa yada artık erişilemeyen oyunları crackli oynamakta sorun yok ama 10-20 TL'ye düşen oyunlara bile para vermeye erinen insanlarda sıkıntı var bana kalırsa çünkü genel savunmaları oyunlar çok pahalı niye para verelim oluyor