🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Alıntıyı görüntüle
5070 istiyodum denk gelince yapıştırdım ne dediniz bu işe? Değer mi kasım mı beklenmeli?
Böyle olunca bir daha ne kadar limit açarsan aç bu hatayı alıyorsun. Limit olmayıp çekemeyince direkt iptale düşüyormuş. Kampanyadaki bir ürünü kaçırmıştım.

Limiti tanımlarken sanal karta 1 saat süre veriyorum. Gece 04.00’te mi ne almıştım. Aldıktan sonra yattım direkt. İş Bankası artık bakım mı yaptı o saatte ne olduysa Amazon çekememiş parayı sabah olunca da tekrar limit tanımlayıp denedim, alamadım. Limit olmasına rağmen yok diye hata verdi. MH ile yazıştım böyle durumlarda iptale düşer bir daha sipariş edin dedi. İndirim bitmişti. Bir çözüm de sunmadılar.

Bu monitörü 15.389 a aldım ama fiyat sanki pahalı gibi geldi bana düşünceleriniz nedir acaba

Ekler

• IMG_6890.webp
    IMG_6890.webp
    37.7 KB · Hit: 220
Alıntıyı görüntüle

Bu monitör hem 17 e hem de 7 ye satıldığına dair bilgi aldım ne kadar doğru bilmiyorum ben göremedim bile
17'ye ben de gördüm, açıklamasında montaj parçaları eksik (vida vb) gibi bir şeyler yazıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
5070 istiyodum denk gelince yapıştırdım ne dediniz bu işe? Değer mi kasım mı beklenmeli?
Fena değil, vatan indirmlerinde düşmüyor muydu bu tarz fiyatlara? 9070XT istemiyor musunuz bir de.

17'ye ben de gördüm, açıklamasında montaj parçaları eksik (vida vb) gibi bir şeyler yazıyordu.

Fena değil, vatan indirmlerinde düşmüyor muydu bu tarz fiyatlara? 9070XT istemiyor musunuz bir de.
Valla parada şuan sıkışığım. Daha sıkıştırmaya gerek var mı, sağlam fiyat mı, kasıma mı ertelemeliyim? 9070xt karşılayacak cpu'm yok :) Sistem imzada gpu yükseltmesi yapacağım sadece.

Son düzenleme:
Telefon üzerinden nasıl kontrol ediyoruz indirimleri düzgün bir şekilde kategorileyerek ya da aratarak bakabiliyor muyuz?

Alıntıyı görüntüle
AL geç kasımda inerse alırsın bunu iadeye verirsin

Telefon üzerinden nasıl kontrol ediyoruz indirimleri düzgün bir şekilde kategorileyerek ya da aratarak bakabiliyor muyuz?
arama kısmına amazon depo yaz alttan elektronik veya bilgisayar seç bak sırayla işte

en ince iphone demişler ince eşittir şarjın dayanmaması
Ya valla aktif olarak samsung kullanıcısıyım, iphone 15 promu satarak androide geçtim ve şarj konusunda apple ile samsung arasında çok büyük bi fark olduğunu düşünmüyorum.

https://amzn.eu/d/36AyYhS TP-Link Archer AX53
https://amzn.eu/d/7u4ZTMy AX55

Bunlar arasında kaldım bütçe 2k direkt belki 1klıklarfa yeter internetim 50-60mbs sorunsuz kullanıyorum pingimde az ama uzun ömürlü düşünüyorum almışken 1 kere alim hep kullanim değer mi bu fiyatlara daha iyisi var mıdır 0 ay da razıyım farklı markada olur

Ben hiç bir telegiream sayfasında yokum bence sende yoksundur orda 👻

C3 kullandım ses cidden güzel hoşuma gitti. G65b daha test edemedim 3 ayım var test etmeue. Whatgeekden gamesir cyclone 2 siparişi vermiştim oda bugün geldi 0 vergi takılmadı bile gümrüğe. Oda 3 ay sonra g65b ile.
Bunları kullanırken modemi köprü moda alıp bunu mu bağlamak lazım yoksa direk buna ethernet kablosunu bağlamak yeterli mi?

Bunları kullanırken modemi köprü moda alıp bunu mu bağlamak lazım yoksa direk buna ethernet kablosunu bağlamak yeterli mi?
modemi köprü moda alıp modemden ethernet girişinde kablo alıp alacağınız modemin wan girişine girmeniz gerekiyor. Diğer türlü bağlarsanız access point modunda çalışacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,336
Üyeler
183,827
Son üye
ZAMEE
Geri