❌İndirim Bitti! Honor 200 Pro 12/512 26.599tl

yolyordam35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
971
Oneplus 7 pro kullanıyorum. Aynı şekilde kavisil ekranı var. defalarca kırılmaz aldım en son dikkatli bir şekilde kullanıyorum. attım öndeki camı.

Bir daha asla kavisli telefon almam. Ayrıca köşelerini de aktif kullanamıyorsunuz.

curved ekran hissiyatı güzel tam köşeleri kullanmak daha zor tabi düz telefona göre, cam işi zor ama kesim yapan yerlerden alırsanız güzel oluyor

1-2 senelik cihaz.Kameradan feragat edip F7 alınabilir gibi metal çerçeve ve işlemci artısı var ve güncelleme desteği çok

TROY300 koduyla TROY logolu kartla alisverislerde.

(30k'ya kadar butcesi olan arkadaslar 8/256 cihaz almasin.)
Honor 400 pro 29999'Tl'ye falan düşerse değerlendirilir, fakat bu telefon için bu fiyat çok bana kalırsa hakkı 23-24k arası.

Ekrana Nano cam olmuyor sadece jelatin oluyor. Honor 90 vardı bende o da kavisliydi 3 4 bin tllik cam yedi cihaz 😀 sonra camsız kullanayım dedim ilk düşmede meftaa oldu ekranı.
Honor 90 ilk ülkeye girdiğinde adaptörü ve kulaklığı için almıştım hala da aksesuarlarını kullanıyorum hocam. Telefon da yedekte duruyor ve açık ara kullandığım en sağlam telefon çıktı. s25 i 3. ayda patlattım bu telefon bana mısın demiyor üstüne koruma yok jelatin de yok.

Çıktığı dönem almıştım cihazdan çok memnunum ama ilk ve son kavisli ekranlı cihazım olacak bir daha asla kavısli ekran almam ne kadar memnun olsam da uygun ekran koruyucu bulmak çok işkence firmada bile yok buna göre alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,346
Üyeler
184,147
Son üye
ugurenes
Geri