101’de 45 lira bu ürün tadı iyi ama hep yiyemezsiniz çok tatlı denedim ben, bayar bir süre sonra.Bölgesel kampanya olabilir !!!
karamel orman meyveli hindistan cevizli hepsinin fiyatı farklı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
14 adet 455tl geliyor. sepette 500tl üzerine 100tl indirim ile beraber.
Zaten bu ürün taş çatlasın 20-30 lira bir şey bimde
Vay be uçmuş fiyatları 30-40 arasına alıyordum, çölyak var bende.Alıntıyı görüntüle
bimde satılmıyor diye biliyorum, cumaya özel gelmediyse eğer. protein barlar cikolata gibi 20-30 lira değil bu değerleri sağlayanlar en az 60-70 tl oluyor.
İçine ne katıyorlar bilmiyorum ama aşırı pahalı satıyorlar bence. Zaten neyin başına glutensiz gelse katlanıyor.arkadasim indirim diye itelenen fiyat tavsiye edilen minimum satış tutarının 3-5 lira fazlası oluyor şunu bi öğrenemediniz gidin şoka a101e bime hepsi 30a satiliyor bu fiyata satma nedenleri de elde kalması
değil kardeşim değil. daha bimde a 101 de 30tl olan ürünün içeriğini kıyaslamayı bilmiyorsun bide büyük oyunu görmüş gibi konuşuyorsun.arkadasim indirim diye itelenen fiyat tavsiye edilen minimum satış tutarının 3-5 lira fazlası oluyor şunu bi öğrenemediniz gidin şoka a101e bime hepsi 30a satiliyor bu fiyata satma nedenleri de elde kalması
%10 indirim ile 52tl-53tl geliyor proteinocean.Bence pahalı proteinocean da fslan 45 TL zzaten
lan aynı marka aynı LDFKNMŞLBGSDKLŞFASDLKPÖFALSPŞĞFASdeğil kardeşim değil. daha bimde a 101 de 30tl olan ürünün içeriğini kıyaslamayı bilmiyorsun bide büyük oyunu görmüş gibi konuşuyorsun.
bu üründe şeker yok protein 15 gram, senin 30tl dediğin ürün de 2gr protein 12 gr şeker var.
noname dışında bu protein değerlerini veren barlar 60tl civarı
Valla ben daha yeni aldım bir kutu 45 TL den. 60-70 TL biraz fazla abartı. Trendyol da muadilleri çok.%10 indirim ile 52tl-53tl geliyor proteinocean.