🔥İndirim Getir delly protein bar 1 alana 1 bedava adet 32-35TL

eneskaya6

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,749
Bölgesel kampanya olabilir !!!
karamel orman meyveli hindistan cevizli hepsinin fiyatı farklı
unnamed.webp

1761234370601.webp

14 adet 455tl geliyor. sepette 500tl üzerine 100tl indirim ile beraber.

Zaten bu ürün taş çatlasın 20-30 lira bir şey bimde

Zaten bu ürün taş çatlasın 20-30 lira bir şey bimde
1761245847928.webp

bimde satılmıyor diye biliyorum, cumaya özel gelmediyse eğer. protein barlar cikolata gibi 20-30 lira değil bu değerleri sağlayanlar en az 60-70 tl oluyor.

alacaklara orman meyvelisini öneririm diğerlerini ben beğenememiştim

arkadasim indirim diye itelenen fiyat tavsiye edilen minimum satış tutarının 3-5 lira fazlası oluyor şunu bi öğrenemediniz gidin şoka a101e bime hepsi 30a satiliyor bu fiyata satma nedenleri de elde kalması

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
arkadasim indirim diye itelenen fiyat tavsiye edilen minimum satış tutarının 3-5 lira fazlası oluyor şunu bi öğrenemediniz gidin şoka a101e bime hepsi 30a satiliyor bu fiyata satma nedenleri de elde kalması
İçine ne katıyorlar bilmiyorum ama aşırı pahalı satıyorlar bence. Zaten neyin başına glutensiz gelse katlanıyor.

değil kardeşim değil. daha bimde a 101 de 30tl olan ürünün içeriğini kıyaslamayı bilmiyorsun bide büyük oyunu görmüş gibi konuşuyorsun.
bu üründe şeker yok protein 15 gram, senin 30tl dediğin ürün de 2gr protein 12 gr şeker var.
noname dışında bu protein değerlerini veren barlar 60tl civarı

değil kardeşim değil. daha bimde a 101 de 30tl olan ürünün içeriğini kıyaslamayı bilmiyorsun bide büyük oyunu görmüş gibi konuşuyorsun.
bu üründe şeker yok protein 15 gram, senin 30tl dediğin ürün de 2gr protein 12 gr şeker var.
noname dışında bu protein değerlerini veren barlar 60tl civarı
lan aynı marka aynı LDFKNMŞLBGSDKLŞFASDLKPÖFALSPŞĞFAS

Geri