o zaman satıcı swtichleri almış size bunları itelemişOrijinali çakması diye bir şey yok bize gönderilen de darmoshark'ın switchleri farklı versiyonu o switchler de o kadar edecek switchler değil şişirme fiyatlar
o zaman satıcı swtichleri almış size bunları itelemişOrijinali çakması diye bir şey yok bize gönderilen de darmoshark'ın switchleri farklı versiyonu o switchler de o kadar edecek switchler değil şişirme fiyatlar
Aynı klavye birden fazla switch seçeneği ile satılabilir ayrıca sifir jelatinli paket zaten değiştirme şansı yok model kodunda silver versiyonu olduğu yazıyor bu switch de gayet kaliteli led difüzörü vs varo zaman satıcı swtichleri almış size bunları itelemiş![]()
harflerden led geçmiyorhocam karanlıkta da ışıklar yanıkken fotoğraf atar mısın? harflerin nasıl göründüğünü merak ediyorum
unutmazsam yapıcamBide ses testi gelse![]()
keycapden kaynaklı istersen 100K'lık klavye topla ışık geçiren keycap takmazsan geçmez keycap değiştirebilirsiniz4 bin tllik klavye yapmışsın ama harflerden ışık geçmiyorneyse sağlık olsun yine de güzel klavye. güle güle kullan dostum
Hissiyat aşırı farklı ya. şuan kb904l'ye geçtiğimde bi gariplik hissediyorum baya alıştım kalitesinehocam peki kb904l ile arasında nasıl farklar var deneyimlediğin zaman? hissiyat vs
aynen öyle bende beyaz magegee pudding pbt keycap seti var üşenmezsem değiştirmeyi düşünüyorumkeycapden kaynaklı istersen 100K'lık klavye topla ışık geçiren keycap takmazsan geçmez keycap değiştirebilirsiniz
Ho olsun kargoya vermiş.Bizimkisindede güncelleme var inşallah hayırlısıyla gelir