🔥İndirim Vatanda moza ürünlerinde %15 indirim

@mehmetaslann lann
O videodaki sorunla ilgili çözüm de verilmiş zaten kronik bir sorun değildi.

"Bu sorunu yaşayan varsa, söyleyeyim. Ben de aynı sorunu yaşadım ve geçen hafta bunun bir topraklama sorunu olabileceğini okudum. Alie Express'e girip bir USB izolatörü aldım. Fiyatı 3-4 dolar civarındaydı. Kullandığımdan beri vites geçişlerinde atlama veya düğmelerde gecikme yaşamadım. Aslında bunu daha önce çok sık yaptığı için sıralı vites kolu aldım."

@yusuf544 hocam korkacak bir şey yok o eski bir modelde olan nadir bir sorundu :) VD serileri ile alakalı henüz bir sıkıntı duyulmadı. Siz sıkıntı istiyorsanız Reddit'te Moza ile ilgili 10 sayfa direksiyon ile base bağlantısı kesildi konusu atabilirim :D

Arkadaşlar moza ürünleriyle ilgili sorusu olan varsa deneyimlediğim ürünleri yazıyorum cevaplayabilirim. Daha önce Logitech g29, g923 ve kısa süreli Simagic tecrübem oldu.
- Moza R5 bundle
- GS V2P
- CS V2P
- CRP2
- HGP Shifter
- R12v1 ve R12v2

Hocam indirimdeyken aldıysanız kullanın. Atla deve değil aradaki fark. 2 hafta içinde gelecek VD6. Geldiği zaman ben detaylı incelemesini yapacağım zaten. @BabaVoss7 kağıt üstünde değil hocam inceleme ve kullanıcı yorumlarının hepsini taradım daha iyi kesinlikle :D
İngilizce bilenler okuyabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de anlamadım hocam :D yeni modeller gelecek ondan stok mu eritiyorlar diye düşündüm ama SimRacing Expo'da bir kaç load cell pedal dışında yeni base de tanıtmadılar.
Bu arada yazıyıda okudumda. Adam ne övmüş ne gömmüş. Beni şaşırttı demiş fiyatına göre çok iyi demiş. Ama mozadan iyi veya kötü dememiş. G29 u tokatlar demiş gebel olarak. En sonda diyo zaten. Dilinden anladığım kadarıyla tercih etmez. He şu da varki bu adam bu işteki en tepe seviyeyi görmüştür muhtemelen tabii ki bu onu sarmaz bence. Diyeceğim o ki. R5 ten ucuz olsaydı alırdım. Olsa hala alırım. Ama dediği gibi ekosistemi vs bana daha albenili geliyor. Yinede umarım tr piyasadında tutarda rakip olurlar. Tekelleşme iyi değil

Moza alacak arkadaşları korkutmak istemem ama aşağıdaki konulardaki sorunun aynısını yaşadım 1 günlük üründü ve zorla iade ettim. Direksiyon setleri biraz hassas aletler fabrikasyon böyle sorunlar olabiliyor.

Garantili şekilde aldığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın. Yurtdışından getirmek için evet riskli aletler ve mozanın premium segmentte olmadığını unutmayın sim dünyasında.

Bu arada yazıyıda okudumda. Adam ne övmüş ne gömmüş. Beni şaşırttı demiş fiyatına göre çok iyi demiş. Ama mozadan iyi veya kötü dememiş. G29 u tokatlar demiş gebel olarak. En sonda diyo zaten. Dilinden anladığım kadarıyla tercih etmez. He şu da varki bu adam bu işteki en tepe seviyeyi görmüştür muhtemelen tabii ki bu onu sarmaz bence. Diyeceğim o ki. R5 ten ucuz olsaydı alırdım. Olsa hala alırım. Ama dediği gibi ekosistemi vs bana daha albenili geliyor. Yinede umarım tr piyasadında tutarda rakip olurlar. Tekelleşme iyi değil
Çok fazla övememelerinin nedeni daha iyi modeller kullanıyor olmaları. Overtake.gg simracing konusunda hatrı sayılır bir site. Ben de tamamiyle Moza'nın yada başka bir firmanın tekelleşmesine karşıyım. Rekabet her türlü bize yarar.

ben moza r5 kullanıyorum gayet memnunum, fren kitini 1000 TL'ye aliexpress den arada düşüyor stoklara alınabilir. pedal olarak srp litelar giriş seviyesi ama loadcell mod falan da takılabiliyor, yazılım güzel + sürekli update alıyor. iracing de kullanıyorum genelde, ets gibi oyunlar için overkill olur 2. el g29 iş yapar o oyunlara. dd olduğu için pürüzsüz ve seri zaten kullanmayan insanlara anlatmak zor, dişliden sonra ilaç.

ben moza r5 kullanıyorum gayet memnunum, fren kitini 1000 TL'ye aliexpress den arada düşüyor stoklara alınabilir. pedal olarak srp litelar giriş seviyesi ama loadcell mod falan da takılabiliyor, yazılım güzel + sürekli update alıyor. iracing de kullanıyorum genelde, ets gibi oyunlar için overkill olur 2. el g29 iş yapar o oyunlara. dd olduğu için pürüzsüz ve seri zaten kullanmayan insanlara anlatmak zor, dişliden sonra ilaç.
Dişli kullanımını azaltıp onların 2. eldeki hak ettiği yere gömülmeleri için uğraşıyorum hocam :D

Load cell pedallara geç hocam imkanın el verdiği en yakın zamanda. iracingde inanılmaz farklılık hissedeceksin.

@mehmetaslann
En tarafsız inceleme bu arkadaşın. Geçen Lemans Ultimate'de VD6 ile yarışıyordu canlı yayında da sordum çok pürüssüz bir sürüşü var ben beğendim dedi. PXN V10, V9 gibi modeller evet sorunluydu bana inatla incelemem için yolladılar ama almayın dedim diyor. Ama bazı markalar bir yerden sonra CEO değişikliğine gidiyor veya yatırımcı buluyor daha sonra çehresi değişiyor. PXN'de onlardan biri şuan.

Arkadaşlar moza ürünleriyle ilgili sorusu olan varsa deneyimlediğim ürünleri yazıyorum cevaplayabilirim. Daha önce Logitech g29, g923 ve kısa süreli Simagic tecrübem oldu.
- Moza R5 bundle
- GS V2P
- CS V2P
- CRP2
- HGP Shifter
- R12v1 ve R12v2
hocam ben bundle aldım vatandan galiba bunun v1 ve v2 versiyonu varmış acaba v2 olarak mı gelir sizce

Geri