🔥İndirim Vatanda moza ürünlerinde %15 indirim

He tamam ozman bende kopma vs. Zannettim 🙂.Öylebi anlatıyorsunuzki hocam ve kampanyada öyle iyi bir kampanyaki kaçırırsam feci üzülecem tek engel elimdeki g29 şuan onu satabilirsem hemen sipariş vericem.
Hocam bu Moza'ya daha çok indirim gelir merak etmeyin.

Pxn bir sitede sanırım ve peşin fiyata taksit yok. Yani çoğu kişi bundan dolayı bilr alamaz. Olsa bende düşüncem

Pxn bir sitede sanırım ve peşin fiyata taksit yok. Yani çoğu kişi bundan dolayı bilr alamaz. Olsa bende düşüncem
5 taksit 28 bine aldım hocam. İki farklı kartla ödeme seçeneği var Gelbura'da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok pxn vd6 almak istiyorum kampanya varken.
Yarın hep birlikte Gelbura'ya gidelim o zaman çabuk getirin la bekliyoruz diyelim 😄

Garanti konusunda iyi midir? site blmediğimden soruyorum.

Yarın hep birlikte Gelbura'ya gidelim o zaman çabuk getirin la bekliyoruz diyelim 😄
Aman çabuk bitmesin kampanya elime para geçsin bende alim hocam.😅

Garanti konusunda iyi midir? site blmediğimden soruyorum.

Aman çabuk bitmesin kampanya elime para geçsin bende alim hocam.😅
Gelbura Moza'nın ve Simagic markalarının resmi distribütörü hocam. Garanti konusunda iyiler. Bu VD6'ları bu partiler alanları özellikle takip edip geri dönüş alacaklar bizden. Genel olarak beğenilmezse başka sipariş vermeyeceklermiş ona göre. İsteyene de iade alıp Moza ürünlerinden vereceklermiş.

Gelbura Moza'nın ve Simagic markalarının resmi distribütörü hocam. Garanti konusunda iyiler. Bu VD6'ları bu partiler alanları özellikle takip edip geri dönüş alacaklar bizden. Genel olarak beğenilmezse başka sipariş vermeyeceklermiş ona göre. İsteyene de iade alıp Moza ürünlerinden vereceklermiş.
Ooo baya ilgililer yani mükemmel bişi.ağzım sulandıkça sulanıyor.😆

Beklemek isteyenler için diğer ithalatçı EUAS teknoloji VD4 VD6 ve VD10 sipariş vermiş. Onlar deniz yoluyla gelecek o yüzden taşıma maliyeti az olacağı için daha uyguna satacaklar. Onlarla da görüştüm hepsinden sipariş verdik abi uyguna satışa koyacaz ama gemiyle olduğu için 1 buçuk 2 ay sürebilir gelmesi dediler.

Beklemek isteyenler için diğer ithalatçı EUAS teknoloji VD4 VD6 ve VD10 sipariş vermiş. Onlar deniz yoluyla gelecek o yüzden taşıma maliyeti az olacağı için daha uyguna satacaklar. Onlarla da görüştüm hepsinden sipariş verdik abi uyguna satışa koyacaz ama gemiyle olduğu için 1 buçuk 2 ay sürebilir gelmesi dediler.
İlk defa sizden duydum bu firmayı ama gelbura daha albenili güvenilir gibi duruyor (şahsen)

Ben peikolojik olarak peşin fiyat ararım hocam. 28 bin düz fiyat yazsalardı belki okey olurdum dkxkdk o faiz koyuyor bana.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ben peikolojik olarak peşin fiyat ararım hocam. 28 bin düz fiyat yazsalardı belki okey olurdum dkxkdk o faiz koyuyor bana.
Vatan i.nesi de 3 taksitten fazla yapmıyor ben de ordan bişey almak istemiyorum. Hepsiburada ya da Trendyolda varsa alırım yoksa peşine girmem bu fiyatlarda :D

İlk defa sizden duydum bu firmayı ama gelbura daha albenili güvenilir gibi duruyor (şahsen)
Tabi Gelbura daha güvenilirdir ama EUAS'da ithalatçı onlar bir tık daha az kurumsal sadece :D İstanbuldaysanız Eyüp'te Otakçılar caddesinde showroomları var gidip bir görünebilirsiniz :D

ben r5 aldım gerçekten harika. simulasyon tecrübem prof seviyesinde değil ama normal bir ev kullanıcısı olarak harika bir deneyim sunuyor. ben mozanın H shifter aldım ama sıralı vites kolu sanki daha pratik olacakmış. H vites atmak keyifli ama yarış oyunlarında atiklik açısından sıralı vites kolu daha avantajlı kalıyor

Vatan i.nesi de 3 taksitten fazla yapmıyor ben de ordan bişey almak istemiyorum. Hepsiburada ya da Trendyolda varsa alırım yoksa peşine girmem bu fiyatlarda :D
World kullanıyorum geçen sene çoğu firma 12 taksit bile veriyodu bu zamanlar 6 ay bile zzor sinirim bozuluyor. Nakit kim 28 lira verebilirki şuna. O parayı veren gider her şey dahil moza veya daha iyisini alır yani bence. Birde şimdi iyi güzelde biz türküz knk bizim için 2ç el piyasasıda önemli ldxlls. Evet kullanırız ama elbet yükseltmek yada sıkılınca satmak yeni şeyler denemek isteyecez. O zaman herkes moza biliyor sayılır yada logitech. Bun kaç kişi tercih eder tartışılır. 20-24 lira civarına moza 5 gelirse yapıştırıcam. Yada ilerde dediğin gibi vd6 ya güzel fiyatlar gelirse düşünücem acelem yok daha çok forza 6 için istiyorum bide ets oynuyorum zaten. G29 kullandım almışken adam akıllı alayım diyorum.

ben r5 aldım gerçekten harika. simulasyon tecrübem prof seviyesinde değil ama normal bir ev kullanıcısı olarak harika bir deneyim sunuyor. ben mozanın H shifter aldım ama sıralı vites kolu sanki daha pratik olacakmış. H vites atmak keyifli ama yarış oyunlarında atiklik açısından sıralı vites kolu daha avantajlı kalıyor
Direksiyon arkası kulakçık yokmu onda yeter bence atiklik için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,974
Üyeler
184,549
Son üye
werveti
Geri