❌İndirim Bitti! İntel Arc A750 8 GB 6250 TL 🔥🔥

İndirim bitti. Alanlara hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Frekans TV forumda bu indirime çöp dediler az önce. Neymiş efendim Vatan' dan hiçbirşey alınmazmış. Bunlar İtopya' dan kazık yemeye devam etsin.
Gayet güzel indirimdi.Dün anında bitti mesela.Vatan günlerdir deli gibi sistem sattı.Ucuz olmasa biter mi 😄

Arkadaşlar ekran kartı gelip deneyimleyen oldu mu

bedava

Gelmedi mi kimsenin kartı henüz, kartı taktım warzone a girdim. 50 fps alıyorum. Driverı kurduktan sonra intel biostan resize barı açın diye uyarı verdi. Resize barı açınca fps 100 lere çıktı. Resize barı acmadan bu performans normal mi?

Gelmedi mi kimsenin kartı henüz, kartı taktım warzone a girdim. 50 fps alıyorum. Driverı kurduktan sonra intel biostan resize barı açın diye uyarı verdi. Resize barı açınca fps 100 lere çıktı. Resize barı acmadan bu performans normal mi?
Normal. Intel ekran kartları Resizeable BAR açık değilse aşırı performans kaybına uğruyor. Bu sebeple sistemi eski olanlara eğer BIOS modlamayacaklarsa önerilmiyor.

Normal. Intel ekran kartları Resizeable BAR açık değilse aşırı performans kaybına uğruyor. Bu sebeple sistemi eski olanlara eğer BIOS modlamayacaklarsa önerilmiyor.
anladım hocam. Bu arada ekran kartı baya ısınıyor gibi. Plastik plaka baya sıcaktı oyun sonrası. Bir de coil whine var sanırsam bana gelen kartta. Cızırtı geliyor oyundayken.

anladım hocam. Bu arada ekran kartı baya ısınıyor gibi. Plastik plaka baya sıcaktı oyun sonrası. Bir de coil whine var sanırsam bana gelen kartta. Cızırtı geliyor oyundayken.
Bir süre kullanmıştım A750 aslında gayet serindi. Coil whine sorunu hepsinde var sanırım ama olmayan duymadım şimdiye dek.

Bir süre kullanmıştım A750 aslında gayet serindi. Coil whine sorunu hepsinde var sanırım ama olmayan duymadım şimdiye dek.
Havalar çok sıcak ondan sanirim. 65-66 derece geziyor aslinda sicaklik çok yüksek degil aslında ama ustundeki plastik plaka ısınıyor 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,507
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri