İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,433
- Konu Sahibi Konu Sahibi
RTX 3060 ve RX 6600.Eşdeğeri ne bunun
RTX 3060 ve RX 6600.Eşdeğeri ne bunun
Kullanıyorum berbat bir kart soğutma sistemi ayrı leş performansı ayrı leş optimizasyon sıfırVatan Kart'a özel fırsat. Resmen bedava.
Intel® Arc™ A750 8GB GDDR6 256Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Intel® Arc™ A750 8GB GDDR6 256Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O kartlar yok eder bu kartıRTX 3060 ve RX 6600.
Hala öyle kullanıyorum forum kurallarına aykırı olmasa argolu şekilde yazacağım ama beter bir kart yaniİlk çıktığı zamanlar öyleydi. Artık öyle bir sorunu yok.
55 watt 45 watt falandı sanırsam iş çıkışı net bakarımBoşta kaç watt tüketiyor hocam
Çok kötüintel bu konuda ne derece iyi acaba
Kardeşim alacaksan masrafa girme ben sana vereyim 4500 e al hayrını gör 13.07.2023 tarihli faturasıPeki hocam ryzen 5 1 5600 işlemci var darboğaz oluşurmu? veya bu ekran kartın amd ile ilgili bir sorun yaratırmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki hocam ryzen 5 1 5600 işlemci var darboğaz oluşurmu? veya bu ekran kartın amd ile ilgili bir sorun yaratırmı?
Garip. Mavi forumda bu ekran kartını kullanıp memnun olan çok kişi var.Kullanıyorum berbat bir kart soğutma sistemi ayrı leş performansı ayrı leş optimizasyon sıfır
Garip. Mavi forumda bu ekran kartını kullanıp memnun olan çok kişi var.
En son 2 ay önce 6.250 TL' e inmişti. Onun da konusunu ben açmıştım.
Fanboy hocam onlar lanet ettim bu karta ben dün 77 fan hızıyla çok rahat 80 derece gördüm berbat bir tasarımı var mühendislik hatası bir ürün şahsen performansı iyi olsa neyse diyeceğim de sistemim ddr5 oyunum zehir oluyor 5600 ilede kullandım onda da aynıydı sistem yerine keşke ekran kartını değiştirseydim meğer sorun ekran kartıymışGarip. Mavi forumda bu ekran kartını kullanıp memnun olan çok kişi var.
Oyunlarda bir sorun yaşıyormusun hocam donma siyah ekran ani droplar filan?Yukarıda arkadaş çok kötülemis şuan bu kart çoğu oyunda Rx 6600 u geçiyor 6600xt ile yarışıyor boşta güç tüketimini düşürmek basit native aspm açtığın zaman boşta 9-25w arası değerler alıyorum güç tüketimini 140 a kisitladim gayet memnunum 7300 e almıştım onu iade edeceğim bu 6300 liraya aldığımi kullanacağım
Yok bı sorun yaşamadım şu ana kadarOyunlarda bir sorun yaşıyormusun hocam donma siyah ekran ani droplar filan?