tunahan3466
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Olay şu benim FPS niye az veriyor aynı sistem 400un altına düşmüyorVSYNC ile monitörün yenileme hızına sabitleyerek oynayın derim. 3-5ms fazla gecikme olacak diye 300 400fps almanın bir anlamı yok. Gereksiz yere hem çok güç tüketiyor hem ısınıyor hem ses çıkarıyor FPS i sabitleyin devam edin.
Hocam AMD ekran kartı alırken bu tarz durumların olabileceğini bilerek almanız gerekirdi, bende 9060XT 16GB kullanıyorum ama oluşan FPS düşüşüdür, donmadır, oyundan atmadır vs. umrumda olmadığı için aldım çünkü ucuz. Kısacası yok driver düşüreyim şunu şuraya gireyim bunu böyle yapayım diye dert edinmeyin VSYNC veya diker senkronizasyon falan artık hangi oyunda adı herneyse açın keyfinize bakın yüksek FPS alınca ne olacak sanki dünyanın en hassas sisteminde oyun oynuyorsunuz. Birden fazla oyunda veya durumda performans düşüşü varsa, ekran kartının arızalı olduğundan şüpheleniyorsanız garantiye yollayın eğer sadece valorantta böyle bir durum varsa boşverin geçin iyi günler.Olay şu benim FPS niye az veriyor aynı sistem 400un altına düşmüyor
Diğer oyunlarda az var valo çok w11 güncelleme geldi sonra böyle oldu sürücü güncellemesiHocam AMD ekran kartı alırken bu tarz durumların olabileceğini bilerek almanız gerekirdi, bende 9060XT 16GB kullanıyorum ama oluşan FPS düşüşüdür, donmadır, oyundan atmadır vs. umrumda olmadığı için aldım çünkü ucuz. Kısacası yok driver düşüreyim şunu şuraya gireyim bunu böyle yapayım diye dert edinmeyin VSYNC veya diker senkronizasyon falan artık hangi oyunda adı herneyse açın keyfinize bakın yüksek FPS alınca ne olacak sanki dünyanın en hassas sisteminde oyun oynuyorsunuz. Birden fazla oyunda veya durumda performans düşüşü varsa, ekran kartının arızalı olduğundan şüpheleniyorsanız garantiye yollayın eğer sadece valorantta böyle bir durum varsa boşverin geçin iyi günler.
Yapabileceğiniz en mantıklı iş format atıp temiz kurulum yapmanız. Bir dahaki sefere de sürücüleri asla bu şekilde güncellemeyin. Ne üçüncü parti bir yazılım kullanın ne de otomatik güncellemesi için anakartınızın yazılımından kullanın. Sadece manuel olarak anakartınızın sitesinden en güncel sürümü bulup indirin. Bios güncel değilse onu da güncelleyin.Diğer oyunlarda az var valo çok w11 güncelleme geldi sonra böyle oldu sürücü güncellemesi