Yardım Bilgisayar içi masa önerisi

Reaksiyon skoru
82
Bütçe
3000
Arkadaşlar 2-3K arası sağlam sallanmayan dayanaklı Bir masa önerisi istiyorum mümkünse çift monitör sığacak şekilde olursa daha da iyi olur

Güncell acill

150x75 lik hoşuna giden bir masa al. Duvara dayayarak kullanacaksan duvara sabitle taş gibi olur.

Marangoza yada mobilyacıya git, hem istediğin şekilde yaptırırsın hem çıkma parçalarla ucuza yaparlar

az da olsa sallanıyor bütçe dostu 2 yıldır kullanıyorum 140 lığı var ben de 2 monitör 1 kasa sığıyor
vallaha hocam şuan buna bakıyordum çok mu sallanıyor duvara dayanacak zaten sabitlesek iyi olmaz mı? 160cm olanı şuan 2kya satılıyor ne diyorsunuz çekeyim mi hemen
1762110869864.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marangoza yada mobilyacıya git, hem istediğin şekilde yaptırırsın hem çıkma parçalarla ucuza yaparlar
tahmini ne fiyat çıkar acaba diye düşünüyorum bu paralara gelecekse sipariş edeyim taksit avatajım olsun ama makul olacaksa peşin alabilirim.

vallaha hocam şuan buna bakıyordum çok mu sallanıyor duvara dayanacak zaten sabitlesek iyi olmaz mı? 160cm olanı şuan 2kya satılıyor ne diyorsunuz çekeyim mi hemen
Alıntıyı görüntüle

tahmini ne fiyat çıkar acaba diye düşünüyorum bu paralara gelecekse sipariş edeyim taksit avatajım olsun ama makul olacaksa peşin alabilirim.
sallanması için direkt sallama amaçlı itmen lazım yoksa sallandığını anlamıyorsun bile oyun oynarken vesaire sallanmıyor zaten bu bütçede en mantıklı seçim bence

sallanması için direkt sallama amaçlı itmen lazım yoksa sallandığını anlamıyorsun bile oyun oynarken vesaire sallanmıyor zaten bu bütçede en mantıklı seçim bence
mobilyacıda yaptırmaktan daha mantıklı mı peki sizce hocam? mobilyacı ile uğraşmaya değer mi eve yakın 2 3 yer var ama bilemedim.

Ekler

• IMG_4513.webp
    IMG_4513.webp
    919.8 KB · Hit: 15
mobilyacıda yaptırmaktan daha mantıklı mı peki sizce hocam? mobilyacı ile uğraşmaya değer mi eve yakın 2 3 yer var ama bilemedim.
mahalle mobilyacilari gotunden kil aldirmiyor, eften puften seye bile 3-4k cekiyorlar. sor ama ucuza kapatacagini sanmam

tanıdık değilse fazla fiyat çeker saplamaya yer arıyolar

Aktif olarak kulanıyorum
masaüstü vantilatörün linki var mı hocam

Geri