🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Panel LG diye LG'nin üst seviye televizyonlarındaki panelin aynısı falan sanmayın, büyük markaların bile gerçekten çok dandik panelleri olabiliyor. Bu ürün bazında söylemiyorum.
Kesinlikle 2 sene önce ASUS VG27AQZ monitörü amazon.com.tr satıyor hem de AU Optronics üretimi panel var kötü değildir diye kanarak aldım. Hiç IPS tadını sunmuyor ASUS monitörü aldıktan 1 sene sonra da ACER Nitro IPS QHD 165Hz monitörünü aldım renkler cam gibiydi tam orta da ölü piksel çıkmasaydı iade etmez ana monitör olarak kullanırdım o kadar iyiydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece sRGB %99 seviyesinde yazıyordu DCI-P3 yazmıyordu. Eğer DCI-P3 yi nin %77 olduğunu görseydim elim satın al tuşuna bile gitmezdi.

VG27AQ ile VG27AQZ arasında panel farkı bulunmuyor sanırım sadece adaptör farkı varmış.
Screenshot_15.webp

Bu modeli 19 bin liraya aldım dün akşam miniled olsada olur olmasada olur fakat sizce iptal edip miniled almalımıyım?
MiniLED almalısın G8 modeli IPS Panel kullanıyor eğer Micro Dimming yoksa IPS Glow görünür.

Son düzenleme:
Panel LG diye LG'nin üst seviye televizyonlarındaki panelin aynısı falan sanmayın, büyük markaların bile gerçekten çok dandik panelleri olabiliyor. Bu ürün bazında söylemiyorum.
Giriş seviyesi Mini-LED zaten. Ama dandik gibi bir durum yok giriş seviyesi Mini-LED bile %98 DCI-P3 sunar ve local diming ile 8000:1 kontrasta ulaşabilir (IPS için).

Kendi sitesinde 55 inc modelide var o 35bin lira , fiyat hatasımı var acaba kargoya verilen oldu mu?

Kendi sitesinde 55 inc modelide var o 35bin lira , fiyat hatasımı var acaba kargoya verilen oldu mu?
Kendi sitesinde hep pahalı zaten. Fiyat hatası olsa hâlâ durmazdı diye düşünüyorum.

özelliklere göre bedava duruyor
İncelemesi gelirse çok iyi olur. Üreticisi KTC ve LG panel kullanıyor. Profesyonel test cihazların ile televizyon incelemesinde yeni bir dönem başlatabilirsin. Bu arada monitör incelemeleride dahil artık servis menüsünden panel modeline baksan iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri