eemreeonal
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Bu modeli 19 bin liraya aldım dün akşam miniled olsada olur olmasada olur fakat sizce iptal edip miniled almalımıyım?qled bu
Bu modeli 19 bin liraya aldım dün akşam miniled olsada olur olmasada olur fakat sizce iptal edip miniled almalımıyım?qled bu
Kesinlikle 2 sene önce ASUS VG27AQZ monitörü amazon.com.tr satıyor hem de AU Optronics üretimi panel var kötü değildir diye kanarak aldım. Hiç IPS tadını sunmuyor ASUS monitörü aldıktan 1 sene sonra da ACER Nitro IPS QHD 165Hz monitörünü aldım renkler cam gibiydi tam orta da ölü piksel çıkmasaydı iade etmez ana monitör olarak kullanırdım o kadar iyiydi.Panel LG diye LG'nin üst seviye televizyonlarındaki panelin aynısı falan sanmayın, büyük markaların bile gerçekten çok dandik panelleri olabiliyor. Bu ürün bazında söylemiyorum.
MiniLED almalısın G8 modeli IPS Panel kullanıyor eğer Micro Dimming yoksa IPS Glow görünür.Bu modeli 19 bin liraya aldım dün akşam miniled olsada olur olmasada olur fakat sizce iptal edip miniled almalımıyım?
Giriş seviyesi Mini-LED zaten. Ama dandik gibi bir durum yok giriş seviyesi Mini-LED bile %98 DCI-P3 sunar ve local diming ile 8000:1 kontrasta ulaşabilir (IPS için).Panel LG diye LG'nin üst seviye televizyonlarındaki panelin aynısı falan sanmayın, büyük markaların bile gerçekten çok dandik panelleri olabiliyor. Bu ürün bazında söylemiyorum.
Kendi sitesinde hep pahalı zaten. Fiyat hatası olsa hâlâ durmazdı diye düşünüyorum.Kendi sitesinde 55 inc modelide var o 35bin lira , fiyat hatasımı var acaba kargoya verilen oldu mu?
Kendi sitesinde 55 inc modelide var o 35bin lira , fiyat hatasımı var acaba kargoya verilen oldu mu?
Fenolara dağıtmaları lazımdıBari bi kobay çıksa da şu TV yi alıp bi test etse![]()
İncelemesi gelirse çok iyi olur. Üreticisi KTC ve LG panel kullanıyor. Profesyonel test cihazların ile televizyon incelemesinde yeni bir dönem başlatabilirsin. Bu arada monitör incelemeleride dahil artık servis menüsünden panel modeline baksan iyi olur.özelliklere göre bedava duruyor
Typical Brightness:450cd/m² Bu iyiymiş TCL o8k serisi 350veriyor