🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

İncelemesi gelirse çok iyi olur. Üreticisi KTC ve LG panel kullanıyor. Profesyonel test cihazların ile televizyon incelemesinde yeni bir dönem başlatabilirsin. Bu arada monitör incelemeleride dahil artık servis menüsünden panel modeline baksan iyi olur.
Tr de işler öyle yürümüyor malesef eğer bu ürün popüler olursa fiyatı tcl samsung a yaklaşır.

Aldım bir tane.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Televizyon teknolojisinden çok anlamıyorum ama memnuniyetle alakalı anladığım gözlemlediğim kadarıyla sizinle paylaşırım buradan.

aşırı arada kaldım daha ay yeni başladı ve kartı patlatmak da istemiyom o yüzden beklicem biraz daha

Bu arada almadan önce kart kampanyalarına bakın, bazen bazı kartlar 500-1000 TL bonus, geri ödeme gibi kampanyalar yapıyor.

Aldım bir tane.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Televizyon teknolojisinden çok anlamıyorum ama memnuniyetle alakalı anladığım gözlemlediğim kadarıyla sizinle paylaşırım buradan.
Servisi ne zaman arıyalım ? Numarasını biliyormusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada almadan önce kart kampanyalarına bakın, bazen bazı kartlar 500-1000 TL bonus, geri ödeme gibi kampanyalar yapıyor.
Aldıktan sonra hepsiburada kart peşin 9 taksit dedi başvurabilirsiniz diyor 🤣

bence oda gelir next daha önce satmamış sanırım bu ürünü kademeli 65 75 fln yapabilir.

75te var 85te var aynı modelin
satış linki var mı?

Servisi ne zaman arıyalım ? Numarasını biliyormusunuz

Aldıktan sonra hepsiburada kart peşin 9 taksit dedi başvurabilirsiniz diyor 🤣
Benim yaşadığım yere kargo biraz geç gelebiliyor oyüzden gelmesine yakın arayıp randevu oluşturacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,140
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri