🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

1000TL aldılar aparat dahil. Pazarlık bile yapmadım.

Doğru hocam. Aldım onuda, apple TV üzerinde kurdum. Paralı kanallar v.s var.

Onlar 2026 da imiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel Cevap;

Apple TV tam bir deneyim işi. Kenarda verecek 7000 TL niz varsa alınır yoksa meraktan almayın. Ben akıllı ev HUB'ı olarak kullanıyorum aynı zamanda.
Ben Xbox kullanıyorum onu hem TV box hem de konsol olarak kullanıyorum

bu ürün için hb de 3 taksite ek olarak kampanya yapan banka mevcut mu bileniniz var mı?

Ben Xbox kullanıyorum onu hem TV box hem de konsol olarak kullanıyorum
Gayet yeterli. Bazı teknolojik ürünler zevk meselesi. Evin 2 odasında hava temizleyici var. Babam gereksiz buluyor, ben onsuz uyuyamıyorum mesela.

Gaza gelip kullanmayacağınız ürünler almayın. Ben Apple köpeği bir insan olduğum için gittim onuda aldım. Memnunum.

Ama x kişisi memnun kalmayabilir.

bu ürün için hb de 3 taksite ek olarak kampanya yapan banka mevcut mu bileniniz var mı?
Garanti hariç hepsi

disney içeriklerini 4k gösteriyor mu hocam? mibox kullanıyorum L1 lisansı var ama disney de 4k yok.
Valla hocam örnek avatar suyun yolu yazısının altinda 4k Ultra HD- Dolby vision yazıyor.

bende katıldım aranıza az önce sipariş olusturdum hemen kargoya verdıler yarın gelır muhtemelen ıstanbuldayım
Ben de 2 saat önce verdim, normalde cumartesi kargoya verilir ,salı gelir diyordu, şimdi kargoya çıkmış cumartesi geliyor diyor bakalım.

1000TL aldılar aparat dahil. Pazarlık bile yapmadım.

Doğru hocam. Aldım onuda, apple TV üzerinde kurdum. Paralı kanallar v.s var.

Onlar 2026 da imiş.

Genel Cevap;

Apple TV tam bir deneyim işi. Kenarda verecek 7000 TL niz varsa alınır yoksa meraktan almayın. Ben akıllı ev HUB'ı olarak kullanıyorum aynı zamanda.
Nereden aldınız kodu bulamıyorum

Ben zaten amazon prime ı bol bol kullanıyorum, hepsiburada premium ile hbo max'i ucuza kullanıyorum tek canımı sıkan netflix. Onda da neredeyse 3 yıllık abone streaki yaptığım için bırakamıyorum :D
Hbden gelen hbonun kalitesine katlanamadım pcde 1080p mi ne oynatıyor siyahlar sürekli bozuk sayesinde stremio ile tanışmış oldum

Mi box hangi versiyonu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama mi boxlar tüm streaming servislerinde 4k destekli
mi box 4k 1.nesil hocam.

Netflix-HBO-Amazon 4k içerik gösterirken Disney Plusta 1080p izliyorum. Sözde destekli :)

Aparat vesa 300x300 mü ? Onlar normal kursa kendimiz apartı alıp kursak garanti dışı kalmıyor demi ?
Kalmaz hocam ayağının üstüne kurup gitsinler sen sonra duvara asarsın . Ordaki mıhabbet gelip kutuyu onlar açacak tv de bir hasar kusur varmı çalıştırıp bakacak.Buzdolabının kurulumu gibi düşünün gelip kutuyu açıp fişe takıyolar garanti başlıyo sağlamsa olay o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,099
Son üye
göbekmarul
Geri