Hayda yeni almıştımAçaktırmayinda hocam visa karta özel 1k daha indirim geldi![]()
Hayda yeni almıştımAçaktırmayinda hocam visa karta özel 1k daha indirim geldi![]()
Hocam nasıl yapıyoruz onu ödeme aşamasında mı indirim uyguluyor?Açaktırmayinda hocam visa karta özel 1k daha indirim geldi![]()
Visa karti kaydet. Alirken o karti sec oto. Dusuyor fiyatHocam nasıl yapıyoruz onu ödeme aşamasında mı indirim uyguluyor?
aynen doğru özel bir kartarkadaşlar sadece visa değil yanıltmayın vısa logolu sky premium bankomat karta özel diyor şimdi garanti ile deneyim dedim olmuyor bu özel bir kart büyük ihtimalle
türkiyedeki kanunlardan dolayı vizyona çıkan filmler, 6 ay sonra djital platformlarda yayınlanabilir diye biliyorum. 6 aylık ambargo süresi var. Apple Tv+ india üzerinden ugraşmadan kendi hesabımız ile alsak tadından yenmez yaBende çok severek kullanıyorum Apple Tv'yi. Hiçbir Android box hız ve içerik olarak yanına yaklasamaz bence.
TV konusunda ise arkadaslarin fotoğraflarina ve videolarina baktığımızda güzel duruyor.
Ha daha iyisini alayim dediğinizde 65inch miniledler 55 bin civarında.
Zaten 60 bine Grundig oled var.
Bu sebeple amacınız yarı fiyatına en iyi görüntü ise doğru konudasiniz.
Ha en iyisini arıyor iseniz yine tek seçenek oled.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arayüzü çok akıcı.
İşlemcisi çok güçlü.
Daha premium hissiyatı var. Kumandası metal falan.
Apple TV'den film kiralaniyor. Vizyona yakın zamanda giren fimleri 4k izleyebiliyorsun 30 liraya.
Apple TV+ hesabı ile Apple orjinal dizilerini Türkçe ve 4k izleyebiliyorsun.
Keyifçi işi biraz. Ben zaten kacaktan kötü kalitede film izliyorum dersen gerek yok.
Ama ben 4k TV aldım. 4k kalitede izleyeceğim dersen doğru seçenek
tamam kanka aynenBu üründe biraz fazla iteleme seziyorum, birileri stok eritmeye çalışıyor gibisi![]()
kurcaladığım kadar işte merak edenler için daha vardır bir şeyler ama amaaaaan kim uğraşacak yeteri kadar iyi
eyvallah kanka zaten direk belli ediyor renkleri de nit muhabbetini tahmin etmemiştim sağolAIPQ , netlik sağlamanıza yarar, ortamı loş yapınca ve bu özelliği açınca renkler daha canlı, kontrast gamı daha yüksek, yüz/vucut hareket netliği daha doğru vermesini sağlar klasik yapay zeka modu gibi düşünebilirsiniz, baya çeşit versiyonlarına geçildi bunun bende TCL'den baya kurcalamıştım oradan biliyorum. Tepe 800nit'e hemen hemen böyle çıkıyor
Şimdi alma bekle. Daha Yeni 5700'lere düşmüştü. Ek olarak Apple TV + India üzerinden film izlemiyorum. Çift hesap ekleme var. Dizi izlerken India. Film izleyeceksin TR hesaba geçiyorum.türkiyedeki kanunlardan dolayı vizyona çıkan filmler, 6 ay sonra djital platformlarda yayınlanabilir diye biliyorum. 6 aylık ambargo süresi var. Apple Tv+ india üzerinden ugraşmadan kendi hesabımız ile alsak tadından yenmez ya
Kullandıgın apple tv linkini atar mısın rica etsem bende almayı düşünüyorum
TCL C6KS 55 inç modelinin görüntü anlamında bir düşüğü, inç anlamında bir 10 inç yükseği gibi düşün. KS 55 inç daha önde buna nazaran, buda onun alternatifi durumuna geliyor daha düşük özellikli panel ve görüntü ama inç büyük öyle düşürsen çok iteleme değil de kişiden kişiye ihtiyaçtan ihtiyaca değişen ürün.Bu üründe biraz fazla iteleme seziyorum, birileri stok eritmeye çalışıyor gibisi![]()
bence alakası bile yok yorumları okudukça alan kişilerin dönüşleri kötü değil bundan bi tcl lg samsung performansı alamazsın parasına göre muadili yok ve bir konunun 42 sayfa olduğunu pek fazla görmedim bence siz biraz komplo teorisi gibi düşünüyorsunuzBu üründe biraz fazla iteleme seziyorum, birileri stok eritmeye çalışıyor gibisi![]()