🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Servis 1 saat içinde geldi kurdu telefonla bişiler çekti dsmart duruyordur umarım şimdi eklicem bakalım , bu bile büyükmüş eve aslında 75inch felan düşünmeyin

Ekler

• IMG_3156.webp
    IMG_3156.webp
    551.1 KB · Hit: 284
Bizim de geldi sipariş bakalım kurulum icin ne zaman arayacaklar talep açtık bakalım :)

1762433043039.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Servis 1 saat içinde geldi kurdu telefonla bişiler çekti dsmart duruyordur umarım şimdi eklicem bakalım , bu bile büyükmüş eve aslında 75inch felan düşünmeyin
Üniteniz kaç cm hocam ?

Bizim de geldi sipariş bakalım kurulum icin ne zaman arayacaklar talep açtık bakalım :)

Alıntıyı görüntüle

Üniteniz kaç cm hocam ?
Hayırlı olsun 140cm ünite

Servisçi ilk defa gördük dedi subwooferi beğendi

Google TV ayarlarını yapıyorum onsuz wifi kurmuyor
KTCtv NEXTSTAR cihazında yeni oturum açma işlemi
Gmail vs girdim eden netflix prime seçtim tarama yapıyor

Alıntıyı görüntüle

Üniteniz kaç cm hocam ?
Göz ile TV arası 310cm

Son düzenleme:
Bende çok severek kullanıyorum Apple Tv'yi. Hiçbir Android box hız ve içerik olarak yanına yaklasamaz bence.
TV konusunda ise arkadaslarin fotoğraflarina ve videolarina baktığımızda güzel duruyor.
Ha daha iyisini alayim dediğinizde 65inch miniledler 55 bin civarında.
Zaten 60 bine Grundig oled var :D.
Bu sebeple amacınız yarı fiyatına en iyi görüntü ise doğru konudasiniz.
Ha en iyisini arıyor iseniz yine tek seçenek oled :D.

Arayüzü çok akıcı.
İşlemcisi çok güçlü.
Daha premium hissiyatı var. Kumandası metal falan :D.
Apple TV'den film kiralaniyor. Vizyona yakın zamanda giren fimleri 4k izleyebiliyorsun 30 liraya.
Apple TV+ hesabı ile Apple orjinal dizilerini Türkçe ve 4k izleyebiliyorsun.
Keyifçi işi biraz. Ben zaten kacaktan kötü kalitede film izliyorum dersen gerek yok.
Ama ben 4k TV aldım. 4k kalitede izleyeceğim dersen doğru seçenek
Miniled renkler olarak çok başarılı kesinlikle, olede rahatlıkla kafa tutuyor tek sorunu siyahlar hocam. Oledin verdiği siyahları veremiyor maalesef ama onun haricinde siyahları zifiri karanlık gibi görmek için 2 katından fazla para vermeye değmez. Bende bu konudaki tvnin siparişini veriyorum.

Miniled renkler olarak çok başarılı kesinlikle, olede rahatlıkla kafa tutuyor tek sorunu siyahlar hocam. Oledin verdiği siyahları veremiyor maalesef ama onun haricinde siyahları zifiri karanlık gibi görmek için 2 katından fazla para vermeye değmez. Bende bu konudaki tvnin siparişini veriyorum.
Hayırlı olsun hocam doğru seçim.

Orası öyle hocam :D oled monitörde kullanıyorum zaten bu ürünleri çünkü netflix sağolsun pcde hiçbir desteği olmadığı için hdr ve yüksek bitrate için apple tv box işletim sistemine ihtiyaç duyuyorum.

Büyük ekran ihtiyacımdan dolayı bir tv bakıyorum malum monitörlerin belli bir üst sınır boyutu var.
(bu arada apple tvyi sizin indirim konunuzdan görüp almıştım hocam saygılar :) )
Bende bu Netflix vb sitelerden muzdaribtim stremio kurup rahatladım

Bende bu Netflix vb sitelerden muzdaribtim stremio kurup rahatladım
Ben zaten amazon prime ı bol bol kullanıyorum, hepsiburada premium ile hbo max'i ucuza kullanıyorum tek canımı sıkan netflix. Onda da neredeyse 3 yıllık abone streaki yaptığım için bırakamıyorum :D

Tam güneş vuruyor idare eder akşamı merak ediyorum karanlıkta

4k video açtım

Ekler

• IMG_3157.webp
    IMG_3157.webp
    353.4 KB · Hit: 210
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118