Jelibonbon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
4 5 sayfa önce bir arkadaş paylaşmış 128 yazmışlarKaç adet local dimming bölgesi var önemli olan o
4 5 sayfa önce bir arkadaş paylaşmış 128 yazmışlarKaç adet local dimming bölgesi var önemli olan o
Gayet alınır o zaman bu TV. Samsung QN70F adı altında miniled diye 60 bin liraya çakma miniled tv satıyor.128.
Giriş seviyesi Mini-LED.
Ürünü arattığımızda satıcının linkinin altında bu ürüne 34.999₺ diyor. Artacağını pek sanmıyorum hatta amazon da bu ürünü ekleyince rekabet artabilir. Tabi MiniLED modellerin ne kadar stok olduğuna göre değişir bu durum.kasım sonuna doğru daha da indirime girer mi acaba sırf onun için bekleyeyim diyorum
Sen aldın mı hocam naptınÜrünü arattığımızda satıcının linkinin altında bu ürüne 34.999₺ diyor. Artacağını pek sanmıyorum hatta amazon da bu ürünü ekleyince rekabet artabilir. Tabi MiniLED modellerin ne kadar stok olduğuna göre değişir bu durum.
amazonda olsa çok iyi olurdu. üründe sıkıntı çıkarsa hb ile uğraşmak istemiyorumÜrünü arattığımızda satıcının linkinin altında bu ürüne 34.999₺ diyor. Artacağını pek sanmıyorum hatta amazon da bu ürünü ekleyince rekabet artabilir. Tabi MiniLED modellerin ne kadar stok olduğuna göre değişir bu durum.
Hadi hayırlısıAkşam almayı düşünüyorum.
ben de akşam alacağım hocam. kupon vs. bulduğunuzda paylaşırsanız çok sevinirimAkşam almayı düşünüyorum.
Hadi hayırlısı
hb premium var mı
[td]Kargoya veriliş:
[td]6 Kasım Perşembe[/td] [td]Tahmini teslim:[/td] [td]8 Kasım Cumartesi[/td]
[/td]
Geç gelecek benim kargo
zaten tek sıkıntı o gibi hocam. kargoda hasar görmeyince çok fazla sorunla karşılaşmıyorumYani kargo sorunsuz gelirse pek sorun olacağını sanmıyorum.