Kendi sitesinde var , üst düzey mini led modellerinide getirmiş NeXT onlar epey pahalıbence oda gelir next daha önce satmamış sanırım bu ürünü kademeli 65 75 fln yapabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satış linki var mı?
Kendi sitesinde var , üst düzey mini led modellerinide getirmiş NeXT onlar epey pahalıbence oda gelir next daha önce satmamış sanırım bu ürünü kademeli 65 75 fln yapabilir.
satış linki var mı?
Alınmıyor olması lazım yasal kısıtlamalar nedeniyle.nasıl 9 taksit alabiliriz
Bu televizyon sadece 1080pde veriyordu galiba 120hz'i öyle görmüştüm listemeledehttps://www.trendyol.com/tcl/55t7b-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.42.4 bunu almak daha mantıklı gibi 144hz gerçek zamanlı ve her formatı destekliyor aynı zamanda dobly ses+HDMI
60 Hz. 2 GB RAM ve Android 14 ile geliyor.ürün özelliklerinde ram sayısı yazmıyor bir de 120hz olduğuna emin miyiz
QLED serisi Donanım Haber incelemesi ile patladı ama hiç zam yapmadılar her indirim etkinliğinde aynı fiyattan vermeye devam ettiler.Tr de işler öyle yürümüyor malesef eğer bu ürün popüler olursa fiyatı tcl samsung a yaklaşır.
İnşallah öyle olur. Zaten tv deki taksit sayısı aşırı saçma bir olay vuran vuranaQLED serisi Donanım Haber incelemesi ile patladı ama hiç zam yapmadılar her indirim etkinliğinde aynı fiyattan vermeye devam ettiler.
QN70F tam bir rezillik ya Neo QLED diye satıyorlar bide bu televizyonu. Hocam bu konudaki modelde kaç local dimming bölgesi var bilginiz var mı?sordum bekliyorum
18 tane dimming zone da koymazsın ya min. 46k lık tv satıyorsun.
128.Kaç adet local dimming bölgesi var önemli olan o
QN70F tam bir rezillik ya Neo QLED diye satıyorlar bide bu televizyonu. Hocam bu konudaki modelde kaç local dimming bölgesi var bilginiz var mı?