Al da dene bi hacı beeözelliklere göre bedava duruyor
Al da dene bi hacı beeözelliklere göre bedava duruyor
Alır bir kısa video çıkartırım gibi ama miniled sonuçta belirli bir teknolojide üretiliyor üzeceğini hiç sanmıyorum.Al da dene bi hacı bee
Tr de işler öyle yürümüyor malesef eğer bu ürün popüler olursa fiyatı tcl samsung a yaklaşır.İncelemesi gelirse çok iyi olur. Üreticisi KTC ve LG panel kullanıyor. Profesyonel test cihazların ile televizyon incelemesinde yeni bir dönem başlatabilirsin. Bu arada monitör incelemeleride dahil artık servis menüsünden panel modeline baksan iyi olur.
Yaparsa sen yaparsınAlır bir kısa video çıkartırım gibi ama miniled sonuçta belirli bir teknolojide üretiliyor üzeceğini hiç sanmıyorum.
Şimdi çektim bendeAldım bir tane.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Televizyon teknolojisinden çok anlamıyorum ama memnuniyetle alakalı anladığım gözlemlediğim kadarıyla sizinle paylaşırım buradan.
Servisi ne zaman arıyalım ? Numarasını biliyormusunuzAldım bir tane.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Televizyon teknolojisinden çok anlamıyorum ama memnuniyetle alakalı anladığım gözlemlediğim kadarıyla sizinle paylaşırım buradan.
Aldıktan sonra hepsiburada kart peşin 9 taksit dedi başvurabilirsiniz diyorBu arada almadan önce kart kampanyalarına bakın, bazen bazı kartlar 500-1000 TL bonus, geri ödeme gibi kampanyalar yapıyor.
75te var 85te var aynı modelin75 olsaydı keşke
satış linki var mı?75te var 85te var aynı modelin
Benim yaşadığım yere kargo biraz geç gelebiliyor oyüzden gelmesine yakın arayıp randevu oluşturacağımServisi ne zaman arıyalım ? Numarasını biliyormusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldıktan sonra hepsiburada kart peşin 9 taksit dedi başvurabilirsiniz diyor![]()