7500F 5070 PC TOPLAMA TAVSİYE

Jiber

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar 5070 yada 5060 ti işlemci 7500f sistem toplamak istiyorum BÜTCE max 55, 000tl Anakart Ve Psu ileri seviye tutup ileriye dönük olmasını istiyorum. PC Biraz anlıyorum ama anakart ve psuda çakılıp kalıyorum açıkcası. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Dün Abdullah abi paylaşınca bunu aldım ben hocam,5060 ti yerine 5070 daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Ama sistemin bileşenll detayları vermemesi de biraz tedirgin ediyor.Yarin elime ulaşicak mesajı o zaman tekrar güncellerim.

Dün Abdullah abi paylaşınca bunu aldım ben hocam,5060 ti yerine 5070 daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Ama sistemin bileşenll detayları vermemesi de biraz tedirgin ediyor.Yarin elime ulaşicak mesajı o zaman tekrar güncellerim.
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun inşallah sorun yaşamazsın, ama ben hazır sistem taraftarı değilim, Söylemek istediğim Kendim toplayacağım ama hem fiyat performans olsun istiyorum hemde ileride ekran kartı ve işlemci güncelleyeceğim için tak çalıştır mantığındayım. HEMDE tüm parçalarım uyumlu olsun istiyorum

Arkadaşlar 5070 yada 5060 ti işlemci 7500f sistem toplamak istiyorum BÜTCE max 55, 000tl Anakart Ve Psu ileri seviye tutup ileriye dönük olmasını istiyorum. PC Biraz anlıyorum ama anakart ve psuda çakılıp kalıyorum açıkcası. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Hocam bende şuan 7500f + 5070 topluyorum , ekran kartını linkteki ürünü düşünüyorum sıcaklık değerleri vs gayet güzel ama 11.11 'i bekleyeceğim belki daha iyisi düşer bu fiyatlara onu değerlendiririm.

Hocam bende şuan 7500f + 5070 topluyorum , ekran kartını linkteki ürünü düşünüyorum sıcaklık değerleri vs gayet güzel ama 11.11 'i bekleyeceğim belki daha iyisi düşer bu fiyatlara onu değerlendiririm.

Nvdia zorunlu değilse

25k çok mantıklı bir kart 16 gb vram ve 2k için biçilmiş kaftan

Hocam çok değil mi ya stok fanmış bide
Banada öyle geldi birde kapalı kutu parçalar ne belli değil kardeşimin hevesini kırmak istemem ama ben olsam almazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben parça parça toplayacağım toplam 2 aya yayıp ekran kartı işlemci okey en son bırakacağım diğer parçalardan anlamıyorum pek

Nvdia zorunlu değilse

25k çok mantıklı bir kart 16 gb vram ve 2k için biçilmiş kaftan
Hakikaten süper ben bu kartı hiç düşünmemiştim yauv 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1