Yok türk telekomun modemini kolayca iade aldılarmıincehesaptan almıştım dedim bu benim sorunumu düzeltmedi diye iadeyi onayladılar hocam sorun yapmadılar yani
Bende kn 3610 alıp diğer modemi iade edicemde bazen zorluk çıkartıyorlarmış ondan sordumha yok hocam onlardan yakın zamanda modem almadım, bu 2-3 sene önceki verdikleri fiber güçlü modemi kullanıyorum
Türknet tarafından zamanında sağlam dolandırıldım. Önce ttnet zamanı o dolandırdı, superonlineye geçtim o da dolandırdı, sonra türknete geçtim 8 ay internetsiz kalıp bir de fatura ödedim. Sonra superonlineye tekrar geçtim bidaha dolandırıldım. Artık canıma tak etti bu sefer vodafoneye geçtim. Şimdi de hagi oyun olursa olsun farketmez pingim 90 ın altına düşmüyor burda da kazığı yedikAlıntıyı görüntüle
3 ay önce geçtiğim türknet hizmetine bakınGerçi bunlara da bir şey diyemiyorum türk telekom altyapısını kullanıyorlar 3 aydır destek kaydım kapanmadı hala stabil bir internet sağlayamadılar. Ev tesisatı yeniledim, 3 modem değiştim sonuç bu. 2026 yılına girerken 35mbps gibi şaka internet hızını bile alamıyorum
![]()
Ttden geçerken 1900tl cayma bedeli ödemiştim 6 ay sabredeyim diyorum da edecek düzey kalmadı son 3 ayda internetten o kadar çok o kadar çok soğuttular ki..Tt ye geçin bence yeniden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://forum.donanimhaber.com/tt-fiberde-modem-kirasindan-kurtulma--158541218
ben tam tersi o kadar memnunum ki müşteri hizmetlerinden onlardan kaynaklı sorun olduğu zaman 5 dakikayı geçen sorunum olmadı hemen hallediyorlar ekiplerde hızlıca geliyor işte adamına göre değişiyor şanssızlıkTtden geçerken 1900tl cayma bedeli ödemiştim 6 ay sabredeyim diyorum da edecek düzey kalmadı son 3 ayda internetten o kadar çok o kadar çok soğuttular ki..
Bilmiyorum hocam 3 aydır söylediğim gibi destek kaydı kapanmadı, tesisat yeniledim, modem yeniledim ama hala değişen bir şey olmadı. 120m ileride fiber hat var ama ben 35i zor alıyorum şaka gibiben tam tersi o kadar memnunum ki müşteri hizmetlerinden onlardan kaynaklı sorun olduğu zaman 5 dakikayı geçen sorunum olmadı hemen hallediyorlar ekiplerde hızlıca geliyor işte adamına göre değişiyor şanssızlık